2777
2789

بچه ها بارها پیش اومده عصبانی بودم و حالم بد بوده، اما بخاطر این ک احساس تنهایی نکنم، همش سعی کرده هوامو داشته باشه( مدام زنگ میزده و پیام میداده ) و منم چون عصبانی بودم، ازش میخواستم بیخیال بشه یع چند ساعتی تا بهتر بشه حالم، اما همچنان پیگیرم بوده.. این وسطا چندجا غرورشو بد شکوندم .. میخوام بدونم چرا با این ک غرورشو شکوندم بازم باهامه؟!

در کل پسر مغروری نیست و خیلی مهربونه .. یع وقتایی بهش میگم وقتی عصبانی ام بذار تنها باشم و پیگیرم نشو.. بهتر بشم خودم پیام میدم. ولی بازم پیگیره و اصلا ب حرفم توجهی نداره.. خودش میگه خیلی عاشقتم و برا همینه غرورم رو له کنی هم باز باهاتم .. ولی من نگرانم، میترسم از این ک از این موندنش، از وابستگی زیادش باشه، یا بخاطر دلسوزی(این ک حس کنه تنهام و یجورایی ترحم کنه)

نظر شما چیه.. بنظرتون عشق اینقدری قدرت داره ک غرور طرف هم شکسته بشه، بازم بخاطر عشقش ب شما بمونه؟!

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ممکنه. یکیش خودم

میشه بگی طرف مقابلت اینجوری بوده ک غرورش له بشه و بمونه یا خودت؟!

و اگه خودت اینجوری بودی، از عشق زیاد بوده این موندنه؟!

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
ولی عشق من بخاطر غرور زیادش منو ول کرد حالم خیلی بده یه چشم خونه یه چشم اشک کاش برگرده اشتباه از اون ...

عه منم بخاطر غرورمون رابطمون یجورایی خراب شده تو آب نمک گذاشتتتم انگار

(دهمین کاربری💅)    programmer💸💻
پسرا میتونن همزمان واسه چند نفر هم همینطور باشن و همینارو بگن

منظورت اینه ممکنه عشق نباشه؟! یعنی دروغه؟!

اگه یه کسی رو نمیخوایین غرورشو له نکنین. گناه داره. راحت بگین نمیخوامت برو پی زندگیت

بخدا بارها بهش گفتم همینو .. خودش میمونه و میگه توان ترکت رو ندارم .. نمیدونم حرفاش واقعا از عشقه یا وابستگی.. میدونم ک دروغ نیست درهرصورت

ولی عشق من بخاطر غرور زیادش منو ول کرد حالم خیلی بده یه چشم خونه یه چشم اشک کاش برگرده اشتباه از اون ...

شاید واقعا عشق نبوده عزیزم.. وگرنه میموند پات حتی اگه اشتباه از تو می بود.. رابطه ای ک غرور توش ارزشش از عشق بیشتره، عشق توش واقعی نیست بنظرم

من غرورم زیاد شکسته ولی نادیده گرفتم چون دیونه وار دوسش دارم

طرف مقابلت چی عزیزم.. اونم این چنین فداکاری هایی میکنه؟!

چون من خودم هم شده من غرورم له بشه و بمونم، و هم طرفم .. یعنی یع طرفه نبوده این اتفاق.. جفتمون گذشتیم از غرور

طرف مقابلت چی عزیزم.. اونم این چنین فداکاری هایی میکنه؟! چون من خودم هم شده من غرورم له بشه و بمونم ...

اره برا ماهم دوطرفس

ولی زمانی ک عصبانی میشه بیشتر اون نمیتونه جلو زبونشو بگیره و‌ یسری حرفا میزنه ک غرور من میشکنه

اما بعده اروم شدن از دلم درمیاره

اره برا ماهم دوطرفس ولی زمانی ک عصبانی میشه بیشتر اون نمیتونه جلو زبونشو بگیره و‌ یسری حرفا میزنه ک ...

چ خوبه ک اینجور چیزا دوطرفه باشه تو رابطه.. من طرفمو واقعااا دوسش دارم ولی میترسم سر همین غرور شکستنا اخر از دستش بدم .. چون این ک غرور یع پسر حفظ بشه واقعا مهمه.. اینو میدونم ولی بازم تو عصبانیت کنترل از دستم خارج میشه.. برا همینم هست ک بهش میگم تنهام بذاره تو اون حالت ک حرفی نزنم ک اینجوری بشه.. ولی بازم تهش خراب میشه معمولا. بنظرت ممکنه یع روز خسته بشه از این اخلاقم و کلا ترکم کنه؟!

چ خوبه ک اینجور چیزا دوطرفه باشه تو رابطه.. من طرفمو واقعااا دوسش دارم ولی میترسم سر همین غرور شکستن ...

کلی بخوام بگم رفتار تو کپی رلم منه

رفتار منم کپی رل شما.

اونم همیشه میگه عصبی ک شدم تنهام بزار نمیخوام دلتو بشکونمو اینا ولی منم مث رل شما نمیتونم و همش میرم پیشش اخرشم با ی دل شکسته برمیگردم.

ممکنه خسته بشه چون برا منم بارها پیش اومده...درسته یسری حرفا رو صرفا چون عصبی بوده زده و واقعیت نداشته ولی هیچوقت اون حرفا از ذهن من پاک نشد!...هرچقد بخوام ب خودم بقبولونم ک عصبی بوده یچی گفته اما ناراحتیش همیشه تو دلم هس.

اون لحظه حتی حس دوس داشتنم هم کم میشه گاهی متنفر میشم ازش از خودم...شاید اگه ادامه پیدا کنه بزارمش و برم...نمیدونم.