2777
2789
عنوان

اولین شبیه که😰

288 بازدید | 13 پست

بچه ها اولین شبیه که نماز استغاثه حضرت زهرا رو خوندم با توکیل اخرش ‌‌. من یکماهه میخوام شروع کنم هی نمیشه تا امشب که انقدر حالم بد بود که فقط به خودکشی فکر میکردم خودم و جمع کردم و بعد نماز عشا شروع کردم به خوندن اخرای رکعت اول کمر درد شدید گرفتم ولی ادامه دادم رکعت دوم پا دردم بهش اضافه شد ولی تمومش کردم . الان خیلی احساس سبکی میکنم. 

شما هم بیاید اژ تجربتون بگید امیدوار بشم ادامه بدم

دوست دارم این هفته نماز روز پنجشنبه بخونم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا عزیزمبرای حاجت روایی میخوای بخونی؟ من برای ابطال و انتقام سحر و ساحر خوندم

اره عزیزم. 

البته دورانم شروع شد امروز فکر نکنم تا پنجشنبه تموم شه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
15سال نماز خوندم اصلا قضا نمیشد نمازام اول وقت بود یه عالمه کتاب قرانی ومذهبی ،قران میخوندم ولی کلا ...

عزیزم منم چند ساله فاصله گرفتم شاید حدود ۸ سالی بشه. ولی یکماهی هست که دوباره شروع کردم گلم . خدا هیچ وقت دست رد به سینه بنده هاش نمیزنه مخصوصا اگه تنها و درمونده باشن نامید نشو 😘ناامیدی کار شیطونه . اگه پشت هم بدمیاری مثه من شاید طلسم یا جادو داشته باشی. شبا هم خواب بد می بینی؟ 

من شبا خوابای بد می دیدم مثلا بیشتر شبا خواب جن می دیدم که تو خواب داره ازارم میده من حتی صدامم در نمی اومد نمیتونستمم فرار کنم

عزیزم منم چند ساله فاصله گرفتم شاید حدود ۸ سالی بشه. ولی یکماهی هست که دوباره شروع کردم گلم . خدا هی ...

حق باتوس گلم ،ولی کلاانگار دست وپامو زنجیر زدن نمیتونم بخونم خواهرزاده هام نماز میخونن سجاده رو باز میزارن اب میارن کنارم وضو بگیرم ،دست و دلم نمیره 

حق باتوس گلم ،ولی کلاانگار دست وپامو زنجیر زدن نمیتونم بخونم خواهرزاده هام نماز میخونن سجاده رو باز ...

بخدا منم همین بودم شاید باورت نشه مادر من قران زیاد میخوند با گوشیش من گوشیش و از دستش میکشی م نمیذاشتم اونم بخونه اصن یه حالت منفی داشتم نسبت به این مسایل دست خودمم نبود باور کن حتی متنفر بودم دیگ چادر سرم کنم . بخدا همش اثر سحره ادم و از خدا دور میکنه . عزیزدلم یه چیزی بگم سوره بقره تندخوانی رو دانلود کن شروع کن ب گوش کردن شاید مثه من اولش سرت درد بگیره ولی کم کم حالت بهتر میشه موقع خواب هم یه قران کوچیک بذار بالا سرت

باشه گلم حتما امتحان میکنم 

ایشالا قشنگم . منتظر خبرای خوبت هستم . ختم یاسین هم به یه روش خاص تا ۹ شب میتونی بگیری اگ دوست داشتی درخواست بده برات بفرستم من ازش حاجت گرفتم خیلی سبک شدم