2777
2789
عنوان

اگر خیانت دیدید جدا بشید حتما

497 بازدید | 15 پست

طرف حسابم مخصوصا با خانم هایی هست که فکر میکنن اگر بچه رو توی این محیط رشد بدن و بار بیارن خیلی بهتر از اینه که از پدر جدا بکننش

باور کنید اون بچه هزار برابر شما سختی میکشه هر زمانی که مادرشون غصه داره ، اونا صد برابرش رو حس میکنن و زجر میکشن بچه هایی که توی این محیط بزرگ میشن اغلب دو دسته هستن یا به شدت افسرده و در آینده شکاک میشن و یا الگو برداری غلط میکنن و خودشون هم زندگی درستی رو ایجاد نمیکنن و عقده ای میشن و یا همیشه ناراحت و افسرده هستن چون از یه والد نهایت تنفر رو دارن و والد دیگری رو مظلوم و غصه دار میبینن

لطفا لطفا اگر شرایط مالی هست اگر میتونید جدا بشید به خدا ارزش نداره بچه ها هر روز دعوای شما ها رو ببینن و هر روز غصه دار باشن

به عنوان کسی که توی یه همچین محیط سمی بزرگ شدم به یه جایی رسیده بودم که نه تنها از پدرم تنفر داشتم بلکه از مادرمم تنفر پیدا کرده بودم اونم به خاطر اینکه هیچوقت تلاش نکرد جدا بشه و ما رو ازش دور کنه فکر می‌کرد اگر خودش تحمل کنه و تمام غصه ها رو توی خودش بریزه ما دیگه زندگی راحتی داریم در صورتی که آرامش روحی بچه ها به مادر وابستس .. دوست داشتم از زبون بچه هایی که دارن تجربه میکنن یه حرفی زده باشم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیا از نظر مالی پشتوانه ندارن نمیتونن جدا بشن 

متاسفانه خیلیا رو دیدم که حتی با وجود حمایت و پشتوانه ی مالی هم جدا نمیشن فقط چون نمیخوان  بچه هاشون، بچه های طلاق بشن 😞 

عزیزم از مادرت تنفر نداشته باش به خاطر شما مونده اگر میرفت شما بودی و اون پدر تا ابد .....

الان ما رفتیم و اون مونده باهاش تا ابد همه ی بچه هاش خواهرم و برادرام همگی جدا شدیم چون طاقت نداشتیم دیگه ، کم آورده بودیم 

الان ما رفتیم و اون مونده باهاش تا ابد همه ی بچه هاش خواهرم و برادرام همگی جدا شدیم چون طاقت نداشتیم ...

مادر بودن سخته.کاش مادرتون رو تنها نگذارین. مادرا خودشون رو همیشه زیر پای بچه ها میندازه تا از روشون رد شن اما غم نبینن.

مادر بودن سخته.کاش مادرتون رو تنها نگذارین. مادرا خودشون رو همیشه زیر پای بچه ها میندازه تا از روشون ...

خودش وقتی نمیخواد کمکی کنه از دست ما چه کاری بر میاد 

من تنها زندگی میکنم همه ی خواهر برادرامم ازدواج کردن بارها بهش گفتم جدا بشو بیا پیش خودم ولی هنوز قبول نمیکنه هعی...

سلام ایلین جون 

قسمت دوستانم باز نمیشه متاسفانه 

گفتم خبر بدم بهت🌹

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

میدونم هر وقت اوکی شد حقیقتا کاری نداشتم گفتم همینطوری در خواست بدم    

😍❤️

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

متاسفانه خیلیا رو دیدم که حتی با وجود حمایت و پشتوانه ی مالی هم جدا نمیشن فقط چون نمیخوان  بچه ...

آره بچه شون طلاق باشه بهتره تا پدر خیانتکار داشته باشه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍