طرف حسابم مخصوصا با خانم هایی هست که فکر میکنن اگر بچه رو توی این محیط رشد بدن و بار بیارن خیلی بهتر از اینه که از پدر جدا بکننش
باور کنید اون بچه هزار برابر شما سختی میکشه هر زمانی که مادرشون غصه داره ، اونا صد برابرش رو حس میکنن و زجر میکشن بچه هایی که توی این محیط بزرگ میشن اغلب دو دسته هستن یا به شدت افسرده و در آینده شکاک میشن و یا الگو برداری غلط میکنن و خودشون هم زندگی درستی رو ایجاد نمیکنن و عقده ای میشن و یا همیشه ناراحت و افسرده هستن چون از یه والد نهایت تنفر رو دارن و والد دیگری رو مظلوم و غصه دار میبینن
لطفا لطفا اگر شرایط مالی هست اگر میتونید جدا بشید به خدا ارزش نداره بچه ها هر روز دعوای شما ها رو ببینن و هر روز غصه دار باشن
به عنوان کسی که توی یه همچین محیط سمی بزرگ شدم به یه جایی رسیده بودم که نه تنها از پدرم تنفر داشتم بلکه از مادرمم تنفر پیدا کرده بودم اونم به خاطر اینکه هیچوقت تلاش نکرد جدا بشه و ما رو ازش دور کنه فکر میکرد اگر خودش تحمل کنه و تمام غصه ها رو توی خودش بریزه ما دیگه زندگی راحتی داریم در صورتی که آرامش روحی بچه ها به مادر وابستس .. دوست داشتم از زبون بچه هایی که دارن تجربه میکنن یه حرفی زده باشم:)