2777
2789
عنوان

چه کنم؟؟

64 بازدید | 5 پست

سلام خدمت دوستان عزیز 

من یه مشورت میخواستم از شما:

من الان امسال کنکور دارم یعنی حدود ۳۴ روز دیگه و اینکه به شدت به مخم زده که وارد یه رابطه بشم ولی میدونم که اشتباهه. تا الان من وارد هیچ رابطه ای نشدم ولی این روز ها واقعا احساس نیاز میکنم و تمرکز ندارم و واقعا دو دل شدم و با خودم میگم که خب شاید اگر وارد یک رابطه سطحی بشم بهتر باشه برام. لطفا کسانی که تجربه چنین حس و حالی رو دارن یه راهنمایی کنند منو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرماله این حس

ولی اینم بدونین

رفتین تو رابطه 

دیگه اون قسمتی که از جملت گفتین کنکور دارم باید قید اونو بزنین

منطقی فکر کنین 

وگرنه بعدا تو رو خودتون پشیمون میشین

چیز خاصی نیست تهش فقط چیزایی ک الان آرزوش رو دارین ازتون گرفته میشه اولیش هم کنکور و رتبه خوب

نرماله این حس ولی اینم بدونین رفتین تو رابطه  دیگه اون قسمتی که از جملت گفتین کنکور دارم بای ...

درسته ولی خب بنظرتون چطوری سرکوبش کنم این حسو 

البته بگم الان خیلی وقته سرکوب کردم ولی دیگه الان حس میکنم کم آوردم

درسته ولی خب بنظرتون چطوری سرکوبش کنم این حسو  البته بگم الان خیلی وقته سرکوب کردم ولی دیگه ال ...

سرکوب لازم نیست

شما هنوز به این کامل نرسیدین که اینجور رابطه ها تهش علاف شدن و گذر زمان بر ضرر خود شماست

نه هیچکس دیگه 

اگه به این برسین که بعد از کنکور موقعیت هایی پیش میاد که نخواین از خواسته و ارزو هاتون هم بگذرین دیگه کلا فکر رابطه نمیاد تو ذهنتون 

بازم میگم تو این سن نرماله ولی میشه کنترلش کرد