2821
2789
عنوان

خیانت

383 بازدید | 14 پست

روانشناس بالینی هستم 

و دوست داشتم تجربیات خودمو با شما در میدن بزارم 

با بیشتر مراجعین مردی که صحبت می کردم که خیانت کردند نه همشون ولی بیشترشون 

حرف اصلیشون این بود که می گیم اشتباه کردیم فوقش چند وقت اوقات تلخی می کنند بعد می بخشند 

و یه جورایی به خاطر اینکه خانومه نمی خواد زندگیش بهم بزنه از شرایط استفاده می کنند و گاها دیگه علنی اینکار انجام می دند 

بیشتر این مردا دنبال خانوم هایی می روند که استقلال مال ندارند و خانواده ساپرتشون نمی کنه یا شخصیت مظلومی دارند 

که در واقع افسار اون خانومه بگیرند و بهش زور بگنو و خانومه چاره ای به جز قبول کردند نداشته باشه 

لطفا خانوما استقلال مالی داشته باشید و خیلی ساده نبخشید و از این مردا یی که که فقط سود خودشون براشون مهمه دور باشید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما

شوهر من آدم انتقاد پذیری نیس عصبیه با هر حرفی دعوا راه میندازه ک به نفع خودش تموم شه چکار کنم چ جوری بگم ک اینجوری نشه بتونم حرف بزنم مشکل حل کنم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
شوهر من آدم انتقاد پذیری نیس عصبیه با هر حرفی دعوا راه میندازه ک به نفع خودش تموم شه چکار کنم چ جوری ...

عزیزم شما حرفی نزنید بلکه تو رفتارتون نشون بدید خیلی ناراحت هستید 

و زمانی که دعوا کرد که دست پیش و بگیره و پس نیفته شما باید بهش بگید این شکلی به حرفاش گوش نمی دید و هر وقت که تونست با آرامش حرف بزنه باهاش مکالمه می کنی  و اون مکان ترک کنید یا حموم برید یا بیرون 

عزیزم شما حرفی نزنید بلکه تو رفتارتون نشون بدید خیلی ناراحت هستید  و زمانی که دعوا کرد که دست ...

مگه جرات می‌کنم حرفی بزنم تو قیافم میفهمه ناراحت میپرسه چته بابات مرده اگه سکوت کنم ک هیچ بگم چرا ناراحتم فحش میده داد بیداد میکنخ منم سکوت سکوت نکنم میزنه 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست