2777
2789
من بیشتر این علایم رو دارم خدا کنه منم باردار باشم  امروزم از کمر درد  با شال کمرمو بستم ...

ایشالا بارداری

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات نگهش داره

مرسی گلم زنده باشی❤

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
منم بچه دوم اقدامم دوماهه نگرفت انشالله برا شما زود بگیره . نی نی اولت چن سالشه عزیزم

من ی ماهه شرو کردم البته تنبلی دارم دارو میخورم این ماه دوتا آمپول سینال آف زدم دخترم ۲ سال و ۸ ماهشه

چند شب ی بار برای اقدام مناسبه .اینکه زن هم به ارگاسم برسه تاثیر داره

مشکل اینجاست من خیلی سردم یعنی دوس دارم ولی هیچ وقت ارگاسم نمیشم حتی اگه شوهرم خیلی تلاش کنه و طولش بده اخر خسته میشم میگم اوکی هستم 

-
طرز استفاده اش چطوریه؟

۵ تا  دونه داخل یه بسته هست 

باید بدونی سیکلت چند روزه هست اگه ۲۸ روزه است از ۱۴ شروع می‌کنی میذاری تا وقتی که دو خط پررنگ بشه ( تو یه طرفی ادرار می‌کنی کیت رو تا اونجایی که علامت داره میذاری داخلش ) 

وقتی پررنگ شد یعنی نزدیکه تخمکت آزاد بشه 

سیکل من ۳۱ روزه از روز ۱۵ گذاشتم ۱۹ سبکل  تخمک گذاریم بود 

داخل جعبش قشنگ راهنمایی کرده 

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

ایشالا بارداری

⁦❤️⁩⁦❤️⁩

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

افرین به شما . من اشتباه محظ کردم بچم ۶سالشه . واسه تنبلی چی میخوری  تحت نظری ؟

بچه اولی تو چند وقته باردار شدی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همشونو دارم ولی بی بی منفیه💔

موعدت کی هست ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افرین به شما . من اشتباه محظ کردم بچم ۶سالشه . واسه تنبلی چی میخوری  تحت نظری ؟

اره من چون تنبلی شدید دارم دکتر گفته هرچه زودتر بهتر

پودر اینوفولیک قرص گلیکوفاژ قرص لتروزول قرص استرادیول