2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند شب ی بار برای اقدام مناسبه .اینکه زن هم به ارگاسم برسه تاثیر داره

هرشب.اره برا پسر شدن تاثیر داره.البته برا پسر فقد سه روز تخمک گزاری باید اقدام کرد

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           
ب سلامتی زایمان کنی

مرسی گلم سلامت باشی❤

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
یعنی وقتایی که روز تخمک گذاری هست در ماه چند بار تخمک ازاد میشه؟

هر ماه یبار دیگ.اگ بیست‌و هشت روزه ای روز ۱۴ رو معمولا میگن تخمک گزاریه.برا پسر روز سیزده و چارده و پانزده اقدام کن.غیر این سه روز احتمال دختر بیشتر میشه.بستگی ب روز تخمک گزاریت داره هر چی نزدیک تخمک گزاری باشه احتمال پسر بیشتره

هرشب ن ی تا دوشب فاصله تا منی مرد غلیظتر بشه

معمولا میگن ی شب در میون.ولی برای پسردار شدن هرچی دفعات بیشتر باشه احتمالش بیشتره

وقتی اقدامی کاش آزیتروماسیون نخوری شایدباردارباشی ضررداره

اولین ماه اقدامم بود ک عفونت شدید مثانه گرفتم از و سونو کلیه دادم  خیلی درد داشتم رفتم دکتر قرصو داد گفتم اقدامم چیزی نگفت فقط ی امپول نوشته بود ک سه روز پست سرهم بزنم اونو حذف کرد  وقتی فهمید اقدامم

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉