2777
2789
عنوان

نذر مجرب که خودتون جواب گرفتین

1295 بازدید | 8 پست

سلام 

من حدود ۶ ماهه ازدواج کردم تا قبل از عید شوهرم بیکار بود از اول ماه پیش تو یه رستوران بین راهی که خیلی از خونه دوره مشغول شده و بیشتر شبا مخصوصا اخر هفته ها میمونه سر کارش خیلی هن کارش سخته من از کارش راضی نیستم از نبودنش دارم دیوونه میشم هر چی بهش میگم نرو سر این کار میگه خیلی دنبال کار گشتم تا همینو پیدا کردم یه نذری نیازی دعایی چیزی کسی بلده من انجام بدم این کارو ول کنه😔😔😔

نذر نمک و ختم ایت الکرسی بسیار مجربه... عزیزم دعا کن کار بهتر گیرش بیاد نه اینکه اینو ول کنه بیکار بشینه پر دلت

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از ته دل بگو ؛ خدایا من کارم رو‌به تو سپردم خودت از همه بهتر به احوال ما اگاهی خودت کار مناسبی پیش روی شوهرم قرار بده . و بعد حضرت معصومه رو واسطه کن و یه نذری بکن ...

من خودم خیلی حاجت گرفتم ‌ازشون  .همین دو هفته پیش هم حاجتم رو‌دادن و‌من شیرینی پخش کردم شب تولدشون 🌱

نذر نمک و ختم ایت الکرسی بسیار مجربه... عزیزم دعا کن کار بهتر گیرش بیاد نه اینکه اینو ول کنه بیکار ب ...

ختم آیت الکرسی چطوریه؟

خودتون ازاین دوتا جواب گرفتین؟

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید
نذر نمک چییه؟

نذر میکنی واسه برآورده شدن حاجتت 12تا نمک تقسیم کنی و 21 روز متوالی بدون وقفه روزی 100 تا صلوات میفرستی نه کمتر نه بیشتر.

موقعی که حاجتت براورده شد نمک ها رو تقسیم میکنی ولی صلوات ها رو تا روز21 ادامه میدی... خیلی خیلی حاجت میدهالتماس دعا

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
ختم آیت الکرسی چطوریه؟ خودتون ازاین دوتا جواب گرفتین؟

اره چندین بار  خدا نظر کرده بهم... نذر نمک رو بالاتر واسه یکی از کاربرا توضیح دادم... ختم ایت الکرسی هم تو 3 روز متوالی با وضو رو به قبله میشینی نیت میکنی و اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم میگی و ایت الکرسی رو میخونی بعد سوره حمد و 5 بار سوره توحید و11 بار سوره کوثر رو‌میخونی همه سوره ها با اعوذ بالله وبسم الله شروع بشن بعد از سوره کوثر100 مرتبه صلوات میفرستین... ان شاالله حاجت روا بشین. منم از دعای خیرتون بی نصیب نگذارین.... با خلوص نیت شروع کنید و مطمئن باشین خدا معجزش رو نشونتون میده

اره چندین بار  خدا نظر کرده بهم... نذر نمک رو بالاتر واسه یکی از کاربرا توضیح دادم... ختم ایت ا ...

ممنون عزیزم نذر نمک رو خوندم از هردو نذر اسکیرین گرفتم ان شاالله انجام بدم خداروشکر به جاجتتون رسیدین 

چشم من انجام میدم به حق امام زمان حاجت بگیرم همیشه دعاتون میکنم اگه لایق باشم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید