بستشه دیگه هیچ گوهی بهش نده خواهر من.این یعنی تو فقط یه سرگرمی ای و هیچ محبت و علاقه ای در کار نیست!
او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
دقیقا حذف کن همه رو بعد حذفم بهش پیام نده.بذار خیالت تخت کنم حتی اگه بعد اینکه بی محلی کردی برگشت و پرسید دلت نرم نشه.براش مهم نیس تنها میخواد ببینه اگه عاقل شدی به اصلاح این پسرای بی ادب:ت...میزنه بری
رفتم حذف کنم دیده بود فقط یه استیکر داد:( اونم محبت آمیز بود پیامم الان دیگه بهش هیچی نمی گم
چقد پیاماش برام اشنا هستن از همون بیشعورای لاشی .ولش کن تورو خدا این بدبختت می کنه بی احساست میکنه هنو کوچیکی