2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون بهتون چیزی نگه

124 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام اگر همسرتون جایی بره و چندساعتی باهاش تماس بگیرید و دردسترس نباشه وبعدش یهو در دسترس باشه  وشما به همه زنگ بزنید وسراغشا بگیرید و کلی نگرانش بشید وبعد با بی خیالی تمام بگه با دوستش رفته بیرون تفریح شما عکس العملتون چیه؟ب نظرتون این مرد صلاحیت زندگی کردن باهاتون راداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا از صبح تاشب زنگ بش نزنم سراغما نمیگره که براش مهم باه من کجام یا کجا میرم فقط من نگرانش میشم

😢عزیزم

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
چطوری جرش میدادی قهرمیکردی دعوا میکردی؟

در درجه اول با صحبت میگفتم چقدر ناراحتم اگه عذرخواهی نکرد دعوا و قهر 

بعدش مهمتر اینه که یه تفریح و سرگرمی برای خودت جور کن انقدر سرت شلوغ بشه که وقت نکنی سراغشو بگیری اونوقته که خودش پیگیرت میشه

مثلا چی عزیزم؟

نمیدونم یه هرچی علاقه داری

ادامه تحصیل

باشگاه

یادگیری هنر جدید مثل خیاطی و گلدوزی و چرم دوزی 

نقاشی 

کتاب خوندن 

فیلمای قشنگ 

بیرون رفتن با دوستات 

یادگیری آشپزی های جدید شیرینی پزی 

خلاصه هرچیزی که دوست داری چند مورد انتخاب کن براخودت برنامه ریزی کن حسابی سرت شلوغ میشه دیگه وقت نداری هی منتظر شوهرت باشی و نگرانش بشی اونوقت اپنه که نگران و دلتنگ تو میشه