2777
2789
عنوان

یه مشکل خیلی بزرگ پنهان دارم

394 بازدید | 21 پست

من یه دختری ام حسی به پسر نمیتونم داشته باشم،با این که خودم از همه لحاظ معمولی ام منتظر یه ادم عالی و بی نقصم و اگر با کسی توی رابطه باشم و یه نفر بهتر از اون رو ببینم کاملا از اون ادم سرد میشم و جذابیتی برام نداره 

لحن صحبت و پول و قیافه و تحصیل و شخصیت طرف برام زیادی مهمه درحالی که من خودم دو سه تا از این فاکتورام رو دارم 

و قبلا ام همینطور بودم و بعد از شکستم این حسم چند برابر شد 

و به هیچ عنوان به دختر تمایل ندارم و علاقه ای ام به لباسای پسرونه و ..  ندارم ،ولی گاهی فکر میکنم بخاطر این حس لعنتی ترنس باشم که نمیتونم وارد رابطه با پسرا بشم درحالیکه من به پسرا تمایل دارم ولی باهاشون وارد ارتباط و تعامل میشم نمیتونم تحملشون کنم و فقط میخوام قطع ارتباط کنم

تا حالا پیش دکتر یا مشاور نرفتی؟ 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمالگراییت زیاده، تحمل دیدن نقص نداری، و احتمالا از درون از خودتم ناراضی باشی و سختگیر، و..

ربطی به ترنس نداره..

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
شاید بی گرایش باشی  ادمایی هستن که به هیچ جنسی گرایش ندارن  گاهی فک میکنن دارن اما اشتبا ...

اره ولی خوب از نظر چشمی گرایش دارم وارد ارتباط که باهاشون میشم تمایل ندارم