2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم چه جوابی بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 25 پست

از الان ب شوهرت رو بدی تمومه بعدشم شما ک میدونستی خانواده فعلا دارن قرض جاهاز اینارو میدن چرا اینقدر زود بچه دار شدید وقتی توو ایران رسمه سیسمونی با خانواده زنه و شوهر و خانوادش بیشتر مثل کادو خریدنی ی چیزی میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اونا خودشون بهت میگفتن حالا صبر کن شاید بگن

میدونم نمیتونن خیلی  برام خرید کنن ، چون خواهرمم داره ازدواج میکنه،  همسرم هم آدم پرتوقع و زیادهدخواهی نیست ،اما شاید مادرم نخواد شوهرم بدونه که مثلا فلان چیز رو چند خریده

بگو باشه حالا باهاشون صحبت میکنم

همون روز بگو حالم خوب نیست بمونه پیشت

اگر بگی نه جبهه میگیره

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
مادرت جهیزیه بده بعد یکی دیگه بچه دار شه سیسمونی هم بده  به شوهرت بگو‌ خیلی پررویی 😐 وظیفه ش ...

آره والا 

نمیدونم این چه رسمیه فقط تو نی نی سایت میبینم 

تازه بعضیارو هم دیدم همینجا  منت هم میزارن که مامان باباشون اونجوری که میخواستن خرید نکرده واسه بچه شون🙄

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍

میدونم نمیتونن خیلی  برام خرید کنن ، چون خواهرمم داره ازدواج میکنه،  همسرم هم آدم پرتوقع و ...

یه جوری حرف بزن که شوهرت فک کنه وظیفه خودشه سیسمونی بخره بگو بچه ماس کاش یه سری وسایل و خودمون بخریم