2777
2789
عنوان

بچه ها من دوم سوم موعود پریودم بود

76 بازدید | 11 پست

تا الان پریود نشدم و هیچ علائم بارداری هم ندارم و ن درد پریودی   بنظرتون  الان بی بی چک بزنم کی مثل من بوده باردار بوده 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 

برو بزن بیا خبرمون بده

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوایل علائم خاصی نداشتم بی بی چک بزن ان شاالله مثبته🙏🏻🌹

علائمت چی چی بوده یک ذره هم احساس نکردی 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 
من اوایل علائم خاصی نداشتم بی بی چک بزن ان شاالله مثبته🙏🏻🌹

خداکنه مثبت بشه 

باش عزیزم دعا کن

ان شاءالله ک مثبته 😍

اون لحظه منم دعا کن باردارشم 🙏🏻🥺

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ان شاءالله ک مثبته 😍 اون لحظه منم دعا کن باردارشم 🙏🏻🥺

باش عزیزم ان شا تو هم همین ماه باردار بشی

علائمت چی چی بوده یک ذره هم احساس نکردی 

من فقط پریودم عقب افتاده بود که چون چندباری اینجور شده بود برام جای سوال نشد

هیچ علامتی نداشتم تا حدود ۸ هفتگی

بعدش علائمی مث درد سینه و تهوع و استفراغ و یبوست و تکرر ادرار ظاهر شد 

ارباب شدی که رو به هرکس نزنم
من فقط پریودم عقب افتاده بود که چون چندباری اینجور شده بود برام جای سوال نشد هیچ علامتی نداشتم تا ح ...

چطور فهمیدی بارداری 

چطور فهمیدی بارداری 

بی بی چک خریدم ولی نزدم

یه روز به خودم گفتم برم استفاده کنم و بندازمش دور که دیدم مثبت شد و یادگاری نگهش داشتم 😂

ارباب شدی که رو به هرکس نزنم
بی بی چک خریدم ولی نزدم یه روز به خودم گفتم برم استفاده کنم و بندازمش دور که دیدم مثبت شد و یادگاری ...

مبارک من یکی الان زدم منفی بود دعا کن من ماه بعد باردار بشم