2777
2789
حالا باز شما از خود نی نی یار دوباره سوال کنین. الان شیفت نی نی یار پنج هست. 🔵 نی نی یار 3 🔵 ...

سلام 

من اون یکی صفحه نی نی سایتم رو گذاشتم ای تعلیق 

الان اصلا با گوگل نمیتونم وارد نی نی سایت بشم کلن ارور میده و نمیرازه

چی کار کنم؟ 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹
حالا باز شما از خود نی نی یار دوباره سوال کنین. الان شیفت نی نی یار پنج هست. 🔵 نی نی یار 3 🔵 ...

فقط در صورتیکه با صفحه مخفی گوگلوارد میشم میتونم بیام داخل سایت و این اکانتم که تعلیق نیست 

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  من اون یکی صفحه نی نی سایتم رو گذاشتم ای تعلیق  الان اصلا با گوگل نمیتونم وارد نی ...

سلام

اتفاقا یکی از کاربران گفت این رو تاپیک بزنم یادم رفت.

✅️ باید کوکی ها رو پاک کنین.

⬇️⬇️⬇️

برید توی مرورگرتون

تنظیمات

حریم خصوصی و امنیت

کوکی ها رو پاک کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.