بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب نظر من برو و بگو میخام پریود بشم حالم خوب نیست بدنم بی حاله و ضعف دارم ب همین بهونه کار نکن زیاد و اگ حالت بد شد بگو ب خاطر همینه بعدم ک بعد چند وقت گفتی بگو انروز میخاسم پریود بشم نشدم
آخه قصد ندارم تا دوسه ماه به کسی بگم بعد جاری های من از اونان که دوساله هی منو میبینن میگن زیبا چهره بارداری داری !یا مثلا میگن خواب دیدیم یا هرچی میخان حرف بکشن
آخه قصد ندارم تا دوسه ماه به کسی بگم بعد جاری های من از اونان که دوساله هی منو میبینن میگن زیبا چهره ...
منم حق بهت میدم ک نگی ول کن بابا هرچی از بقیه مخفی کنی بهتره ن تنها این بلکه همچیثی ب قول معروف خوشیا هرچی پنهون تر پایدار تر یه چند وقت ک از سلامت جنینت مطمئن شدی بگو
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)