2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم ابله مرغون گرفته ومن باردارم چیکارکنم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبلا گرفتی نگران نباش

ولی باهاشم در تماس نباش

من باردار بودم دخترم آبله گرفت دکترم گفت چون قبلا  گرفتی اصلا نترس

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

اصلا نزدیکش نشو اگه خدای نکرده تو بارداریت بگیریش خیلی عواقب بدی داره

ماسک زدم تاثیرداره اصلنم نزدیکش نشدم🥲

ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚

نمی گیری نترس ولی بنداز بیرون بچه رو خواهرشوهر احمقت نمی دونه توله مریضش رو نباید خونه این و اون بفرسته

زنگ بزن بگو من حامله ام چرا فرستادی که بگیرم این ویروس رو

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
شنیدم اگه گرفته باشی تبدیل به زونا میشه ازین میترسم....خونه مادرشوهرمم اونم اومده اینجا 😑

ببین برا جنین تو شکمت بده برو خونه خودت یا مادرت

من پنج دقیقه با آبله ایی در ارتباط بودم با اینک ابله گرفتم دکترم کلی دعوام کرد

عزیزان 

ابله مرغون باردوممممممم

میگیرن اسمش زوناست

شما جاتو جدا کن 

ماسک بزن 

مرتب همه رو ضد عفونی یادت نره

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
شنیدم اگه گرفته باشی تبدیل به زونا میشه ازین میترسم....خونه مادرشوهرمم اونم اومده اینجا 😑

نه اونایی که تو بچگی نگرفتن تو بزرگسالی به شکل زونا میگیرن که خطرناک تره

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
نمی گیری نترس ولی بنداز بیرون بچه رو خواهرشوهر احمقت نمی دونه توله مریضش رو نباید خونه این و اون بفر ...

خودشم اینجاس😐بدبختی همینه که یکذره شعور ندارن ونمیفهمن نباید جایی برن منم ازترسو استرس نمیدونم چیکارکنم..باماسک نشستم

ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
منم 30 سالم شد پریروز 😐نگرفتم اما میگن خوب نیست تو بزرگی 

اره خیلی بده مادر بزرگم سر پیری گرفت وحشت ناک شده بود حالش😑میترسم خیلی

حتی دختر خالم گرفته بود رفتم کلی بغلش کردم بازم نگرفتم://

عزیزان  ابله مرغون باردوممممممم میگیرن اسمش زوناست شما جاتو جدا کن  ماسک بزن  مر ...

خیلی کم پیش میاد خیلیییی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

برای راحتی خیالت هم که شده پاشو برو خونه ات.

اگر هنوز آنتی بادی فعال داشته باشی از ابله مرغونت، نمیگیری

حتما برو خونه