سلام دخترا خوبید. من از خیلی قبل از شمالی ها خوشم میومد. حس میکنم با محبتن و اینکه پدر و مادرشون اهل دخالت و اینا نیستن. دوست دارم برای برادرم زن شمالی بگیریم. میدونم همه جا خوب و بد هست. اما میخوام بدونم اکثریت چطورین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم رشتیم به شدت شادیم و غم به دلمون راه نمیدیم همسرمم رشتین خیلی ربطی به شهر نداره بستگی به نوع تربیت و خونواده داره
دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
برا عروسی رسم خاصی نداریم من خودم عروسی نگرفتم ولی خونواده همسرم رسم داشتن اولین بار که عروس میره خونه پدر شوهر یه تیکه زمین پدر شوهرش بزنه به اسمش که برا من انجام دادن
دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
آخه اگر ملک و زمین بخوان سنگین میشه که. کدوم جوون الان زمین و ملک داره. اونا که چندین ساله دارن زندگ ...
همه این رسمو ندارن ما خودمونم رسم نداشتیم خونواده همسرم رسم داشتن و چون من عروسی نگرفتم اینکارو انجام دادن