2777
2789
عنوان

عروس شمالی چطوره

150 بازدید | 12 پست

سلام دخترا خوبید. من از خیلی قبل از شمالی ها خوشم میومد. حس میکنم با محبتن و اینکه پدر و مادرشون اهل دخالت و اینا نیستن. دوست دارم برای برادرم زن شمالی بگیریم. میدونم همه جا خوب و بد هست. اما میخوام بدونم اکثریت چطورین

کی گفته اهل دخالت نیستن؟این خانواده همه جا هستن ربطی نداره به منطقش.

ولی در مقایسه با بعضی جا مثلا استان های ترک نشین

لر نشین

یا کردها

میشه گفت دخالت پدر مادرهای شمالی خیلی کمتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی در مقایسه با بعضی جا مثلا استان های ترک نشین لر نشین یا کردها میشه گفت دخالت پدر مادرهای شمال ...

وای عزیزم خالم هم عروس کورد گرفته هم داماد کورد. خیلی عشقم بخدا. کاش عروسش خواهر داشت🥰

من خودم رشتیم به شدت شادیم و غم به دلمون راه نمیدیم همسرمم رشتین خیلی ربطی به شهر نداره بستگی به نوع تربیت و خونواده داره

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

بستگی بخ فرهنگ خانوادگیشون داره .ب شهر و قومیت نیست .

الان من خیلی شنیدم میگن ترک ها دخالت دارن

ولی همسر خودم ترک تبریز هست و بسیار خانواده خوب و بافرهنگ داره .اصلا کاری ب زندگی هیچ کسی ندارن 

بستگی بخ فرهنگ خانوادگیشون داره .ب شهر و قومیت نیست . الان من خیلی شنیدم میگن ترک ها دخالت دارن ول ...

چه خوی خوشبخت باشید. منم تعریف ترک های تبریز و ارومیه رو زیاد شنیدم. 

خوشبخت باشی عزیزم. میشه کمی از رسم و رسومتون بگی

برا عروسی رسم خاصی نداریم من خودم عروسی نگرفتم ولی خونواده همسرم رسم داشتن اولین بار که عروس میره خونه پدر شوهر یه تیکه زمین پدر شوهرش بزنه به اسمش که برا من انجام دادن

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
برا عروسی رسم خاصی نداریم من خودم عروسی نگرفتم ولی خونواده همسرم رسم داشتن اولین بار که عروس میره خو ...

آخه اگر ملک و زمین بخوان سنگین میشه که. کدوم جوون الان زمین و ملک داره. اونا که چندین ساله دارن زندگی میکنن هنوز مستاجر هستن

آخه اگر ملک و زمین بخوان سنگین میشه که. کدوم جوون الان زمین و ملک داره. اونا که چندین ساله دارن زندگ ...

همه این رسمو ندارن ما خودمونم رسم نداشتیم خونواده همسرم رسم داشتن و چون من عروسی نگرفتم اینکارو انجام دادن