2777
2789

یه جا زندگی کنین....ب قرررآن من دیگه کم اوردم ای کاش پولش بود ک رهن کنیم خونه کاش پولش بود ازاینجا بریم کااااش فاتحه خوندن تواین زندگی زندگیی ک یه روز ارامش داریو ده روز اعصابت بهم ریختس بایدفاتحه خوندروش....

بعد میگن احترام بزاراحترام ببینی کو پس انقداحترام گذاشتیم چی دیدیم غیراز بی محلی .....چقددلم میخاد همین الان وسیله هامو جم کنم برم اه

اگر حین ازدواج از شروط ضمن عقد تون حق تعیین سکونت رو گرفته باشید میتونید از دادگاه شوهرتون رو ملزم کنید مسکن تهیه کنه وگرنه خودتو خسته نکن متارکه و ترک منزل هم جواب نمیده و فقط دردتون بیشتر میشه.

میتونم بگم خاک توسر چنین مرد بی غیرتی که دختری رو با هزار امید و آرزو به این حد از ناامیدی رسونده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حین ازدواج از شروط ضمن عقد تون حق تعیین سکونت رو گرفته باشید میتونید از دادگاه شوهرتون رو ملزم ک ...

ن این میدونه وخیلی میخاد ک بریم پولش نیس وگرنه بگم وابستس یا ..... اینطوری نیس...خودشم ازخداشه ک بریم

عزیزم منم شرایط تو رو دارم به خاطر سن کمم موقع ازدواج قبول کردم بیا پیش مادر شوهرم الان روزی نیست که ...

ما تویه ساختمونیم طبقه بالا ...منم ۱۹بودم ک اومدیم اینجا انقد بم گفتن طرف خودم ک اونجا خونه نسازین حالیم نمیشد

ن این میدونه وخیلی میخاد ک بریم پولش نیس وگرنه بگم وابستس یا ..... اینطوری نیس...خودشم ازخداشه ک بری ...

خونه ایکه مادرشوهرتون داده بهتون بدید دست اجاره و رهن.پولشو بگیرید ببرید جای دیگه 

خونه ایکه مادرشوهرتون داده بهتون بدید دست اجاره و رهن.پولشو بگیرید ببرید جای دیگه 

هی خواهر فقط زمین بالا رو داده شوهرم خودش ساخته سال قبل خواستیم همون کارو کنیم اومد گف دروقفل کنین برین مگه از روجنازم ردبشین ک خونروبدین دست کسی همونجام ما یه بحثی کردیم نزاش بریم..‌یه مشت آدم نفهم بی منطق

ماهم ۶ساله اینجاییم ولی با کمک خدا یواشکی خونه خریدیم ولی تا دوماه دیگه تحویل میدن ولی مادرشوهر م گی ...

خوش حال شدم کلی برات کاش منم تاپیک بزنم ک دارم میرم بعدهمتونوشیرینی میدم😂 چ مادرشوهرنفهمی ن ب مال من نمیزاره بریم ن ب شما