2777
2789

تازگیا بین دوستام می‌شنوم که بیشتر همکلاسی هامون با پسرای پولدار ازدواج کردند در صورتی دختره هیچ پخی نیست.. همه ام باور می‌کنند که اینا شانس دارند و شوهراشون واقعا پولدارند..به نظرتون چقدر حقیقت داره؟

شما تجربه ی این مدلی داشتین؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پوخ بودن نیس که عزیزم شانسه شانس

آخه مگه پولداره عقب افتاده س که بیاد اینا رو بگیره ؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
بسیار فرق است بین دیدن و شنیدن دوست عزیز.‌‌..

مآ رو نمودند با این حرفاشون

یکی از دوستام ۱۱سال با پسره دوست بود هر سری ما رو میدید

میگفت عقد کردم 

سری بعد میگفت اره عقد کردیم مهرمم یه ویلا تو شماله 

ولی ما باورمون نمیشد بهش میگفتیم الی خالی بند 

اینقدر گفت عقد کردم عقد کردم تا پسره که داشت پیر میشد وترسید از اینکه عاق دختره بگیرتش بالاخره اومد گرفتش

معمولا دخترا تو این زمینه خیلی لاف میزنن، خصوصا اونایی خوشگل نیستن 

اره اونایی که خوشگل نیستند و اخلاقم ندارند

یکی از دوستام ۱۱سال با پسره دوست بود هر سری ما رو میدید میگفت عقد کردم  سری بعد میگفت اره عقد ...

😂😂😂😂😂😂

مآ رو نمودند با این حرفاشون

منکه خیلی اهمیت نمیدم به حرف بقیه و سعی میکنم منطقی فکر و کنم و با اهداف خودم پیش برم... حالا یکی ازدواج کرده باشه یا نه، چه فرقی به حال و زندگی من داره؟ با ادم پولدار ازدواج کرده باشه هم برام نفعی نداره، با فقیر هم باشه برای من ضرری نداره... مهم اینه که بدون توجه به بحثهای حاشیه ای هدف درست و حسابی داشته باشی و طبق اون پیش بری و پیشرفت کنی.

منکه خیلی اهمیت نمیدم به حرف بقیه و سعی میکنم منطقی فکر و کنم و با اهداف خودم پیش برم... حالا یکی از ...

چقدر زیبا گفتی👏👏👏😍😍