2777
2789
به دکتر گفتم خیلی بالا میاره گفت تا وقتی مشکل وزن نداشته باشه دارو نیاز نیست اون ویتامینش رو میگیره& ...

منم گفتم دکترش گف وزنش ک خوبه .تازگیم متوجع شدم ب پروتئین گاوی حساسیت داره گف شاید بخاطر اونم باسه حرفیاز رفلاکس نزد. حجمی ک بالا میاره کمه ها مثلا اونجور نیس ک همه شیر و ک خورده بیاره بالا. بیشترم روز ک دفعات بیشتر شیر میخوره. شبا تا صب اصلا نمباره

ک متوجه شدین رفلاکس داره؟ دارو هم مصرف کرد؟خیلی بالا میاورد یا مثلا اندازه ی قاشق

اره مرتب بالا می‌آورد جوری که می خواستم برم سرکار یه مقنعه زاپاس میذاشتم توی کیفم 

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه ولی درصورتیکه رفلاکس مشکلی ایجاد نکنه دکتر دارو نمیده یه موقع گریه زیاد دارن نمیخوابن وزن ...

پسر من خوابش خوبه شیرم خوب میخوره مثلا شب ۹ میخوابه تا صب دو سه بارم بیدار میشه برا شیر‌. شبام اصلا نمیاره چون دفعات کمه ولی روز میاره چون بیشتر میخوره

یهدچیز دیگه هم یادم آمد بچه دوستم بالاومیاورد ولی وزنش خوب بود مطلقا علائم رفلاکس نداشت دکتر گفته بو ...

پسر منم همینجوریه مثلا زود بکشم از دهنش بزارم رو شونم اروغ بگیرم گریه میکنه باز میخواد🥴🤦🏻‍♀️

هر دو ساعت اینا میخوابه زیادش ۳ساعت بیدار بمونه. بعد بالا اوردن گریم نمیکنخ

پس رفلاکس نداره اصلا 

بچه ای که رفلاکس داره ممکنه شب یا روز یک ساعت پشت سرهم نخوابه  

ترش میکنه بیدار میشه 

بچه شما فقط چون شیرت هم خوبه زیاد میخوره هیچ مشکلی نداره نگران نباش 

رفلاکس پنهان باشه وزن گیریش کمه ـ پسر من رفلاکس پنهان داره وزنش کمه خواهر زاده مم رفلاکس داره اما پن ...

دارو مصرف میکنه خواهر زادتون؟ پسر منم ۴ماهش تموم شده ۸کیلو دکتر گف ۱اضافه داره وای چون موق دندون لاغر میشن موردی نداره