سلام خانما .بیاین دور هم باشیم تا زمانی که انشالله خدا بهمون نی نی بده و از راهکارهای هم با خبر بشیم و خبر نی نی دار شدنمونو به گروه اطلاع بدیم 😊درد و دل کنیم باهام 😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط بیخیالی . یعنی شک نکن و منتظرم نباش . بیخیال ک باشی و بگی نمیخام . دقیقا همون ماه میاد تو دلت&n ...
دقیقااا من ماه قبلش پریود شدم خیلی گریه کردم چون انتظار نی نی داشتم ولی ماه بعدش اصن اهمیت ندادم بیبی رو خیلی نا امیددانه گرفتم انجام دادم درکمال ناباوری مثبت شد🥺
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
فقط بیخیالی . یعنی شک نکن و منتظرم نباش . بیخیال ک باشی و بگی نمیخام . دقیقا همون ماه میاد تو دلت&n ...
سلام عزیزم حرف شما کاملا درسته .ولی متاسفانه مگه میشه بیخیال بود از یک هفته به موعود انگار خوره افتاده تو جون آدم یکسره دنبال علائمه 😔البته شاید فقط من اینطوریم
سلام عزیزم حرف شما کاملا درسته .ولی متاسفانه مگه میشه بیخیال بود از یک هفته به موعود انگار خوره افتا ...
همه همینیم . من جلوگیری نداشتم ولی دیگه نمیخاستم . شایدم ب ظاهر نمیخاستم . ولی بی اهمیت بود برام . تنها کاریک میکردم کاچی درست میکردم از اول پریودی میخوردم هر روز . جوری ک زیاد درست میکردم و هر روز میخوردم . با زعفرون و گلاب و مغز و دارچین فراووون . خدارو شکر الان تا اینجا مثبت شده .دعا کن ک بتونم بسلامتی اینبار بغلش کنم . آخه چند تا سقط داشتم