2777
2789
عنوان

درد سینه😭😔

180 بازدید | 13 پست

رفتم سونو دادم هیچیم نبود حتی کیست هم نداشتم 

اصلانمیتونم دست بزنم بهش یاسوتینمو محکم کنم اگه دست بزنم بهش دردشو تو پامم حس میکنم کسی هست این طورباشه مجردم هستم

لابد میخوای پ‌... شی

منم قبل پ... اینجور میشم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص گل مغربی بخور

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
دکتربهم داده به نظرت تاثیر داره دیروز بهم داده

ازه خیلی خیلی تاثیرداره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
قبلا پس چرااین طور نبودم رفتم حمام دیدم شروع به سوزش کرد دیگه خوب نشد که نشد ولم نمیکنه لعنتی

چون گاهی هورمونها بیشتر تولید میشن 

چند سالته

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
[QUOTE=293696997]۲۷سالمه[/Q مردا دیر ازدواج کنن پروستاتشون به مشکل میخوره زن ها هم میزنم به سینه هاش ...

جدی میگی یعنی بخاطراینکه ازدواج نکردم این طورشدم اخه چه ربطی داره 

جدی میگی یعنی بخاطراینکه ازدواج نکردم این طورشدم اخه چه ربطی داره 

چه ربطی به ازدواج داره