2821
2789
عنوان

چگونه پولدار شویم 😁

228 بازدید | 23 پست

دوستای خوبم ، این دو روز که تنهایی خیلی اذیتم میکرد با حضور تک تک شما برام خیلی بهتر گذشت ، خیلی خیلی جای تاسفه برام که نمیتونم بیشتر اینجا سر بزنم با اینکه خیلی از هم صحبتی باهاتون لذت میبرم 🥺 یه تاپیک امشب بود در مورد اینکه زمان عقد چی داشتین و الان چی دارید ، واکنش های زیادی به نسبت گرفت ، خواستم یه کتاب خیلیییییی خوب و مفید بهتون پیشنهاد بدم ، کتابی که واقعا به من خیلی کمک کرد و قطعا به شما هم میتونه کمک کنه که بیشتر به سرمایه گذاری کردن علاقمند بشین ، و این واقعیت رو براتون بهتر توصیف میکنه که ممکنه حتی همسایه ی شما یک میلیونر باشه درحالیکه اصلا فکرش رو هم نمی کردی اما چطور تونسته ؟؟ 

امیدوارم واقعا از خوندنش لذت ببرید ، و واقعا اثر خوبی داشته باشه توی زندگی همتون ♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به نظرتون الان حقوق یه خانم چقد باشه خوبه ؟ برای ۸ ساعت کار در روز

عزیزم نمیدونم واقعا ، ولی مثلا منشی من هفت ساعت کار داره روزانه ، حدود هفت تومن حقوقشه بازم معتقدم کف حقوق و داره میگیره با این اوضاع جامعه 😑 

پولدارا خیلی خرپول پولشون کثیفه 

به نظرم همیشه اینطور نیست 

نمیگم همه از راه درست پول بدست میارن لزوما ، ولی قبول ندارم که اگه کسی خیلی پولدار باشه کثیفه حتما اون پول چون ما ظاهر زندگی اون آدم و میبینیم اما تمام زحمت شبانه روزی که بابتش کشیده رو نمیبینیم !