2777
2789
عنوان

دوراهی

58 بازدید | 18 پست

اونقدری دلم نمیخواد برگردم به زندگیم گاهی وقتا تنها آرزوم میشه کاش بمیرم و به اون روزا نرسم😔

یه جور خشم و نفرت و حسای بد داره مثل خوره تمام جونمو میخوره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الاهی , چرا کاری نمیکنه??? داره اذیتت مکنه?? نه پیشنهادت درست شدن رابطه داده نه پیشنهاد طلاق?

میگه درستش میکنم ولی واقعا نمیتونم. 

یهو عین دیوانه ها میشم واقعا نمیتونم برگردم نمیدونم چرا ولی یه روز میگم برمیگردم شبش دنیارو سزم خراب میشه و میگم جدامیشم

میگه درستش میکنم ولی واقعا نمیتونم.  یهو عین دیوانه ها میشم واقعا نمیتونم برگردم نمیدونم چرا و ...

نه عزیزم طلاق اخرین راه هست یا اگه بهت خیانت کرده یا دست بزن داره در غیر اینصورت اگه هنور یکم بهش علاقه داری ی فرصت دیگه به خودتون بدین,, حتما ی زوج درمانگر خوب توو شهرتپن پیدا کن ازش کمک بگیر,, زود تصمیم جدایی نگیر مخصوصا حالا که شرایط روحی مناسبی نداری بزار اروم بشی, همه راهارو برو که خیالت راحت باشه همه راهارو رفتی در اینده اما و اگر و کاش واست پیش نیاد

نه عزیزم طلاق اخرین راه هست یا اگه بهت خیانت کرده یا دست بزن داره در غیر اینصورت اگه هنور یکم بهش عل ...

اگر برگردم و حال روحیم همچنان همین باشه چی 😔

اصلا اسمشون میاد تنم میلرزه و یه نفرتی تو دلم میوفته و همه وجودم فشرده میشه. 

حسی که تاحالا درمورد هیچکس نداشتم

ممکنه بگی مشکلت باهاش چیه??? این حجم از نفرت چرا

نفرتم از خودش نیست بیشتر خانوادشه بی عزتم کردن 

انقدر نادیده میگیرن من و نظرخودشونو تحمیل میکنن که کم اوردم 😔

و تمسخری که همیشه انگار با یه بچه حرف میزنن. 

به عنوان یه زن مادرش جوری با من رفتار میکنه که انگار من فقط وظیفه ی کار کردن تو خونه رو دارم نه گاهی خرج کردن 

تمام لذت ماه های اول زندگیو ازم گرفتن 

همراهشونم شد و سه ماه سکوت کرد و نیومد دنبالم 😔

ای بابا سه ماه خیلی زیاده ولی سر خودتپ به ی کاری گرم کن, نزار عصابت بهم بریزه, اون میره سر کار خسته میاد خونه میخابه , باشکا بروحال روحیت بهتر بشه

ای بابا سه ماه خیلی زیاده ولی سر خودتپ به ی کاری گرم کن, نزار عصابت بهم بریزه, اون میره سر کار خسته ...

تنفرم و چکار کنم من به خدا قسم یکبار تو زندگیم نفرین نکرده بودم بد کسیو نمیخواستم اما دلم میخواد این روزای من و تجربه کنن