ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 عنوان نی نی یار@ | مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 49 پست نی نی یار عزیز اگه برای وقت مخاطبین سایت ارزش و احترام قائل نیستید بگید که این همه مدت زمان نذاریم برای خوندن داستان. یه روز دو روز نیست که .شما چرا عقلتو دادی دست یه عده وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 1402/03/11 | 01:14 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزووونه76سابقم عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 9487 گند بزنن ب این ادمایی ک گزارش میزننچقد ما و اسی وقت گذاشتیمحسادت از پشت گوشی داره میزنه بیرون بهم بگید براتون حمد بخونم
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 نمیشه بلاخره بعضی مواقع لازمه ولی اگه بشه رو بعضی از تاپیک ها بردارن خوبه یا اینکه خب خودشون یه نگاهی به تاپیک بندازن یا حداقل معلوم شه سر کدوم پست تاپیک میترکه گزارش الکی که نمیشه وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
shadigooniiii عضویت: 1398/07/22 تعداد پست: 935 امشب خیلی تاپیکا ترکید 😑 . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 💖
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 حالا کدوم تاپیک بوده ؟؟؟ زنداداشم بهم میگفت ترشیده وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15483 عقلش رو ندادع دست بچه.سیستم سایت اینحوریه ک با گزارش زیاد میترکه خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
70avinam عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 84 یه ماهه داریم یه رمان و دنبال میکنیم سر چند تا گزارش هی بازی درمیارن .ما خواننده ها یه طرف خود ... اره راست میگین من تمروز داستان ملکه رو میخوندم گذاشتم بقیه اشو شب بخونم اومدم دیدم تاپیک تعطیل شده
pari20sa عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 2268 زنداداشم بهم میگفت ترشیده چه عجیب 😂دیدم نرفتم نوش چیز جالبی بود حالا ؟
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 ن عزیزم برای شما تگ کرده ک با نی نی یار کار داری! ولی ایشون نی نی یار حدف تاپیکه.الانم نیستش اصلا اگه اینطوره که من شرمنده م .انقدر که امروز سر این تاپیک بقیه تاپیک زدن و ترکید فکر کردم اینم برا همونه وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15483 واقعا چیز بدی ننوشته بود اونایی که گزارش میزنن مریضن مجبورن بخونن مگه؟؟؟؟ نینی یار قبل از ترکوندن ... اوترد د گادلس😍 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
فرزووونه76سابقم عضویت: 1396/11/24 تعداد پست: 9487 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 عزیزم خواهش میکنم تاپیک پربازدیدو که سه هفتس استارتر و بقیه ی کاربر ها وقت گذاشتن رو برگردونیدتاپیک زنداداشم بهم میگه ترشیده بهم بگید براتون حمد بخونم
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15483 تگ کرده بگه منو بترکونه .بگو بیاد تعلیق کنه من کلا اهل تاپیک نیستم ایندفعه هم دیگه اعصابم بهم ریخت&n ... 😂😂تگ نکرده ک بترکونتت.برات مثلا نینی یار تگ کرده ک کمکت کرده باشه خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 چه عجیب 😂دیدم نرفتم نوش چیز جالبی بود حالا ؟ آره قلم نویسنده ش گیرا بود وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای
1370000 عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 1053 هرکی گزارش میزنه واقعااااااا ی ادم بیشعورِ خب نمیخونی چرا گزارش میزنی اخه ادم روانیِ مریض خاک بر سرا اه
ماریا_۶۵۷۵۹۴۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 1238 😂😂تگ نکرده ک بترکونتت.برات مثلا نینی یار تگ کرده ک کمکت کرده باشه 😂😂😂😂😂 منم این وسط دنبال قاتل بروسلی ام وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای