2777
2789
عنوان

بارداری

280 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من چهار روز مونده به پری ازمایش بتا دادم 58بود عددش گفت باید 48ساعت بعد ازمایش بدم امام داره خارج رحم باشه 

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه سری نیان بگن چرا اینقدر زود رفتی حالم بد بود دکتر گفت برو ازمایش تا بعد بهت دارو بدم 

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  

چون ک خیلی زود ازمایش دادی طبیعیه عددش کم باشه.نگران‌نباش دوبرابر میشه ان شالله

فاذا قضی امرا فانما یقول له کن فیکون❤👈اگر خداوند اراده کند همه ی غیر ممکن های زندگی ممکن میشود😍❤

حالا فردا باید فردا دوباره از بدم دلم اشوبه اگه دوبرابر نشده باشه

خیلی اصلا حالم بدجور بود اینقدر بالا اوردم وای صبحا بدتر سرگیجه بیحالی هراز گاهی سمت چپم تیر میکشید و سینه هام 

نه چیزی نیس نترس چون زود ازمایش دادی نی نی خیلی کوچیکه عددش یکم پایین بوده طبیعیه 

شما نی نی تون پسره علائمتون چی بود

من اومدم بپرسم بخاطر علایما رفتی آز که گفتی مریض شدی. عزیزم خدا برات نگهش داره😉

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "