2777
2789
عنوان

هوو

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 18 پست
چرا نمیری اون زن و یه کم تنبیه کنی؟هیچ کاری کردی؟

ازون عرضه ها ندارم.نیترسم هیلی میترسم میدونم زندگیم ازین که هست بهتر نمیشه بدترم میشه فقط دارم صبر میکنم و البته اذیت میشم

ازون عرضه ها ندارم.نیترسم هیلی میترسم میدونم زندگیم ازین که هست بهتر نمیشه بدترم میشه فقط دارم صبر م ...

همون دیده آرومی ساده ای هررکاری دلش میخواد میکنه..عزیزم هر چی مظلوم تر باشی بیشتر اذیتت میکنن..چجوری داری تحمل میکنی..من سایه همسر سابق شوهرم و نمیتونم تحمل کنم اخه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دیده آرومی ساده ای هررکاری دلش میخواد میکنه..عزیزم هر چی مظلوم تر باشی بیشتر اذیتت میکنن..چجوری ...

چیکار کنم مجبورم من از اول مظلوم واقع شدم و خیلی آرومم و همه چید تو دلم میکنم.ولی چیکار کنم بچه هام حیفم.اگه شوهرمو کاری به کار نداشته باشی باهام خوبه و همه نیازهامو برآورده میکنه و چیزی کم ندارم خداروشکر ولی...

چیکار کنم مجبورم من از اول مظلوم واقع شدم و خیلی آرومم و همه چید تو دلم میکنم.ولی چیکار کنم بچه هام ...

هرمردی اگه هیچ کاری به کارش نداشته باشی خوب میشه خب،منم ادم آرومیم اما نه تو این چیزا..مشکل زندگیتون چیه؟چرا میره سمت کس دیگه ای؟کلا اهل این چیزاست یا کمبودی داره؟