2777
2789
عنوان

به نظرتون قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 33 پست
میترسم بگم 😂 فوبیای وجود اشنا و فامیل تو این سایتو دارم ...

درسته 😂😂

بخوامم بگم فقط به خودم بگو حالا از شانس یهو خودمون آشنا درمیایم راست میگی 😂😂

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ما دل ارا نداریم تو فامیل خیالت راحت نمیشناسیم همو😂

خب خوبه پس خدا رحم کرد 😂

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

سلام گلم خوبی تو یه تاپیکی از سفر انتالیا گفته بودی 

میشه راهنماییم کنی چیا ببرم با خودم بچه هم دارم ۳ تا مثلا صندل دمپایی حوله کلاه چیا ببرم جای کمی بگیره چند دس لباس ببرم یا اصلا نبرم ؟ سشوار چی؟ یا هتل داره؟هتل ارایشگاه داشت؟ کیف چی ببرم مثلا گوشی اینا بزارم اگه ساحل رفتیم مایو از اینجا ببرم یا برم اونجا بخرم ؟حوله یبار مصرف ببرم ؟ 

سلام گلم خوبی تو یه تاپیکی از سفر انتالیا گفته بودی  میشه راهنماییم کنی چیا ببرم با خودم بچه ه ...

سلام عزیزم 

بستگی به فصل داره و اینکه خودت چطوری هستی؟ با حجاب هستی یا زیاد از لحاظ حجاب واست مهم نیست؟ 

سلام عزیزم  بستگی به فصل داره و اینکه خودت چطوری هستی؟ با حجاب هستی یا زیاد از لحاظ حجاب واست ...

سلام گلم 

تو همین فصل 

نه معمولی هستم گرجستان که رفتم خیلی همه راحت و ساده بودن اونوقت بچه نداشتم اندامم باربی بود 

الان نه  و حس میکنم انتالیا بیشتر تیپ و قیافه ها بالاس یکم استرس دارم😅

سلام گلم  تو همین فصل  نه معمولی هستم گرجستان که رفتم خیلی همه راحت و ساده بودن اونوقت ب ...

اصلاااا

ما هتلی که رفتیم فقط روس ها باربی و قد بلند و خوشگل بودن که زیاد هم نبودن 

بقیه فوق العاده چاق با بیکینی آفتاب میگرفتن 😂 

به جز ما هم هیچکی نگاه به هیچکی نمیکرد 

بعد الان دارین میرین فوق العاده گرمه و حتما لباس های خنک و راحت ببرین و سعی کنید بارتون خیلی هم سنگین نشه که برای خرید ها موقع برگشت جا داشته باشه و بیشتر لباس بیرونی باشه تا راحتی چون اکثر وقت رو بیرون از اتاقتون توی هتل هستین 

توی هتلی که ما رفتیم امنیت فوق العاده بالا بود اینجوری که ما حولمون رو جا گذاشتیم رو یکی از صندلی ها تا دو روز بعد همونجا بود و هیچکی روی اون صندلی نمی رفت

کرم ضد آفتاب خیلی ببرین آفتاب میسوزونه 

عطر و اسپری و اینا هم نبرید چون تو فرودگاه ازتون میگیرن جلو خودتون میندازن دور

تو هتل ما سشوار داشت خودش شامپو اینا روزانه‌ پر میکردن ما هیچی اینطوری نبردیم آرایشگاه هم داره ولی پولیه و گرون 

مایو با خودتون ببرین از اینجا اونجا یا گیرتون نمیاد یا گرونه 

حوله هم نیازی نیست ببرید رو اکثر هتل ها هست 

هتلی که ما رفتیم هتل توپ کاپی بود منطقه لارا 5 ستاره هم بود واقعا هتل خوبی بود خیلی راضی بودیم 

امیدوارم بهتون خوش بگذره عزیزم

اصلاااا ما هتلی که رفتیم فقط روس ها باربی و قد بلند و خوشگل بودن که زیاد هم نبودن  بقیه فوق ا ...

ممنون گلم عالی بود 

فقط همسرم میگه لباس برندار تا بریم بخریم 

منم میگم کلی پول هتل میدیم وقت نمیشه همش بریم بیرون خرید که محدود میشیم به خرید از هتل که گرونه 

هتل شما الان نفری ۶۵ تومنه😂گرونه  بچه کوچیک داریم ۳ تا خیلی زیاده چون کویچکن استفاده ای نمیکنن زیاد 

باز اگه هتل مناسب تر سراغ داشتی بگو عزیزم ممنون 

ممنون گلم عالی بود  فقط همسرم میگه لباس برندار تا بریم بخریم  منم میگم کلی پول هتل میدیم ...

بله ما با تور لحظه آخری رفتیم نفری 17 میلیون خیلی مناسب میشه با تور لحظه آخری 

حتما چک کنین تور ها رو 

ممنون گلم عالی بود  فقط همسرم میگه لباس برندار تا بریم بخریم  منم میگم کلی پول هتل میدیم ...

بعد اگه میگن برید بخرید خب اینم میشه ولی بازم محض احتیاط بهتره یکی دو دست با خودتون ببرید برای هر نفر 🌷

چه تاریخی با این قیمت رفتید عزیزم 

پارسال همین موقع ها 

الان براتون چند تا سایت میزارم توی اینها میتونید تور لحظه آخری رو توی یا سری از تاریخا پیدا کنین

https://www.alefbatour.com/tour/antalya?gclid=EAIaIQobChMIwsCTgsuv_wIVP4RoCR0N5QdREAAYAiAAEgL2RPD_BwE