2777
2789
عنوان

به نظرتون قشنگه؟

351 بازدید | 33 پست

خب همونطور که از کاربریم مشخصه اسمم دل آرا هست 

راستش یه جوریم با اسمم نمیدونم چرا... 

صادقانه بگید نظرتون چیه لطفا بگید ولی 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگه واقعا 

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
چشه؟

نمیدونم 😩😂

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
چندسالته؟

چند ماه دیگه میرم تو 25

اگه دلارام بودبهتربود

مرسی که نظرتو گفتی ❤️

تازه میشه دلی هم صدات کرد 😍 فک کنم نوجوون باشی منم نوجوون بودم اسممو دوس نداشتم اما الان دوسش دار ...

تقریبا 25 سالمه دیگه از نوجوونی گذشته 😂

تازه میشه دلی هم صدات کرد 😍 فک کنم نوجوون باشی منم نوجوون بودم اسممو دوس نداشتم اما الان دوسش دار ...

چیه اسمت؟