شانس و سرنوشت و اینجور کلمه ها فقط از زندگی عقب میندازه مسولیت اشتباهاتت رو بپذیر و گردن شانس و اینجور چیزا ننداز اینطوری قوی میشی و به سادگی شکست نمیخوری
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حرفاتون کاملاحقه نمیدونم چه مرگمه دلرحمم طرف بدترین بلاهاروسرم آورده امابخشیدم کمکش کردم 😔😔😔ازاین ...
حالا گذشته مهم نیست مهم الانه که باید زندگی کنی با هرکسی مثل خودش رفتار کن اگه بد اخلاقه تو هم تند رفتار کن اگه توش اخلاقه تو هم خوب باش ولی اعتماد نکن و حرف دلتو نگو چون ممکنه در یک لحظه کلا رفتارش عوض بشه الان تو این زمانه همه فقط به دنبال پول هستن و اکثرا حسود به ظاهر انسان هستن ولی باطن اینطور نیست
دقیقا مثل من . منم هیچ وقت تو هیچ موردی شانس نیاوردم از اول تا حالا یه دوست درست حسابی نداشتم فامیل هم زیاد نداریم یعنی من کاملا تنهام هر جا هم برم آدم بد شانسه منم از ازدواجم شانس نیاوردم و منجر به طلاق شد ببین من چقدر بدشانسم دیگه. منم عین خودت اینقدر دلم برای همه میسوزه اما کسی نیست دلش یکم به حال من بسوزه