2777
2789

حالا باید ادامه ی داستان رو کجا و چجوری بخونیم؟؟؟

من نمیدونم چرا کسایی که از موضوع یا داستان یه تاپیک خوششون نمیاد بازم اصرار دارن بیان توی اون تاپیک و گزارش بزنن؟؟

خو دوست نداری نیا چرا بقیه رو آزار میدی؟

من آخر شبها به دور از همه ی مشغله ها و کارهام میومدم چند پارت از داستان رو میخوندم و سرگرم میشدم

کسانی کا باعث تعطیل شدن تاپیک شدن بدونن که مرتکب حق الناس شدن چون خیلی ها  و با علاقه و صبر و حوصله داشتن داستان رو دنبال مبکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گزارش زدن؟من صفحه ی ۱۳۱ بودم 

وای تو خیلی جلو بودی من تازه رسیده بودم به اونجایی  که ملا میخواست بیاد طلاقشون رو بخونه 

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍
خدا لعنتشون کنه هرکسی رو که گزارش زد عقده ای ها هنوز تو این قرن وپیشرفت نمی‌فهمن نباید نظر وعلایق وس ...

خب هرکس دوست نداره نخونه مگه مجبورن بیان ؟؟

نمیدونم اینا چطور عذاب وجدان نمیگیرن؟پیش خودشون فکر نمیکنن الان چند صد نفر منتظر ادامه ی داستانن پس تکلیفشون چی میشه؟؟

منظورت رمان ملکس؟مگه چی بوده که انقد همتون ناراحتید؟😐نصف تاپیکا درمورد همینه

اره.

یه رمان جذاب بود که( کاربر من می نویسم تو بخون) هر روز چند پارت از داستان رو اینجا میزاشتم که البته نویسنده هم خودش بود

رمان خیلی خوبی بود که هر پارتش یه هیجان خاصی داشت  همین باعث میشد خواننده جذبش بشه و منتظر ادامه ی داستان بمونه

اینا تو واقعیت هیچی نیستن  اومدن مجازی با گزارش زدن عقده هاشون خالی میکنن

واقعا درست میگی

هر چی رو که دوست نداشته باشن یا مخالفش باشن رو گزارش میزنن دیگه علاقه و شور و شوق بقیه براشون مهم نیست