2777
2789
عنوان

رمان

91 بازدید | 2 پست

چرا تاپیک کاربرnovelll ترکید؟ داستانشو جای دیگه میزاره؟ ای بابا ینی اینجا ی رمانم برا ادما ممنوعه؟ ازصب تاشب اسکرین فحش خاهرشورمادرشوهرمیزارن نمیترکن حالا ما ی رمان میخایم بخونیم اینجوری اخه نمیدونم چی بگم بعضیا چجورین اخه ساختارشون چیه برا رمان گزارش میزنن @novelll  

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
والا بخدا بعد همینام میان میگن نیاید تو سایت اینجا جای اینا نیست شماها نباید بیاید ک با هیچکی کنار ...

اره دقیقا خب دوست نداری نیا مگه مریضی اخه این بچه بازیا چیه مگ پفکتو ازت گرفتن سرما درمیاری

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.