2777
2789

تونستین به حالت عادیتون برگردین ؟من احساس میکنم دیگه هیچوقت اون ادم سابق نمیشم از تنهایی و تاریکی میترسم حتی میترسم برم دسشویی 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بگم باور نکنین

من ندیدم جن و ولی حس میکنم حس

توخواب حس خفگی بهم دست میده حس میکنم یکی داره خفم میکنه داد میزنم صدام درنمیاد

وسایلام گم میشن همه جارو میگردم پیدا نمیشن بعد میبینم درست تو دم دستی ترین جاست

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺

من با یکیشون از بچگیم اشنام😂😂😂 آخرین بار چند ماه پیش دیدمش.. اونم بزرگ شده🤭

زیادم ترسناک نیستنااااااا نمیدونم شاید اونی ک من دیدم خوبشه.. ولی در کل من اون یدونه رو دوسش دارم😄

تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
اگه واقعا جن دیدی حتما یه روانشناس برو

اخه دکترا اعتقاد ندارن اگه برم بگم جن دیدم بهم میخنده😒

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋
من با یکیشون از بچگیم اشنام😂😂😂 آخرین بار چند ماه پیش دیدمش.. اونم بزرگ شده🤭 زیادم ترسناک نیستنا ...

یسوال

از همزاد سر درمیاری

من همزادم از اون بد هاست خیلی ازار روحی میده بهم😔

عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤م‍‌‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌رم‍‌‍‌ از وق‍‌ت‍‌ای‍‌ی ک‍ہ ی‍‌هو ب‍ی‌دل‍‌ی‍‌ل ح‍‌ال‍‌م ب‍‌د م‍‌‍‌ی‍‌ش‍ہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺