2777
2789

وقتی از پسر سه سالم چیزی میپرسم و برعکس میگه من تصحیحش میکنم تا یاد بگیره اما جییییغ و دااد که نه اونی که من میگم درسته، مثلا میگم این چه میوه ای؟ میگه آلو، میگم نه عزیزم این سیبه جیغ و داد که نه این آلو هستش 

بعد شوهرم میگه ولش کن بگو آره آلوئه میگم آخه بچه یاد نمیگیره این طوری 😑😑 راجع به رنگ و اعدادم همینه، میگه همونی که من میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من سر رنگا اینطوریه ..مثلا رنگارو بلده بعد بالش و میاره میگه بالش ابی قشنگ من ..میگم این چه رنگیه؟میگه تو گفتی سبزه ولی به نظرم ابیه ابی قشنگتره 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

باید یه غریبه بهش بگه تا سعی کنه درستشو یاد بگیره و بترسه از اینکه مورد تمسخر قرار بگیره مخصوصا از همسالانش غیرمستقیم میتونه چیزای درستو یاد بگیره

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖

دوره ای داره

درست میشه

بچه منم گاهی رنگها رو جابجا میگه

بعد منم لج نمیکنم رنگ اشتباه اونو تکرار میکنم

فرداش یا مدتی بعد

دوباره که رنگ اشتباه رو تکرار میکنم اون درستش رو میگه. بخصوص توی جمع و کلی لذت میبره

همه هم میدونن داستان چیه بیشتر ازش تعریف میکنن که غلط مادرشو گرفته

رهاش کن

حالا دختر من سه سال و نیمه هست اسم دایی و خواهرم رو خیلی بامزه اشتباه میگفت ما هم همه از اونوقت اسم اینا رو اشتباه میگیم دیگه همیشه ،حالا دخترم گیر گیر که نه اسم دایی و خاله رو درست بگو 😬😬😬

پسر دایی منم همه رو میشناسه اما برای اینکه خودشو لوس کنه همه رو جابجا میگه خاله رو میگه عمه   عمه رو میگه خاله ولی اگه کارش گیر باشه مثلا چیزی بخواد درست صدا میزنه

ز چشم بد رخ خوب تو را خدا حفظ...   
واسه همین تا حالا هیچ رنگ و شکل و میوه ای یاد نگرفته 

شوهرت درست میگه. اصلا آموزش مستقیم نده. اکثر بچه ها همینن.مثلا یه آلو بردار بگو به به عجب آلوی خوشمزه ای. سریع یاد میگیره.من به پسرم همین جوری رنگا رو یاد دادم. میگفتم واااای چه درخت بلندی، چه قدر برگاش سبزه. چه تنه ی قهوه ای محکمی داره.