2777
2789

سلام عزیزای دلم🥲

بچه ها یه سوال دارم من پوست صورتم یه قسمتاییش داره روشن میشه و تغییر رنگ دانه میده از بقیه قسمتای پوست پیش دکتر پوست رفتم اونم گفت داره تغییر رنگ دانه میده کسی بوده این مشکلو داشته و حل شده باشه

⁦→⁠_⁠→⁩

منم‌بودم طب سنتی طبعمو تشحیص داد 

برحسب همون بهم دارو داد 

رنگش مثل اول نشد هنوز پیداس ولی خوب شد یعنی خیلی سفید نیس

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
منم‌بودم طب سنتی طبعمو تشحیص داد  برحسب همون بهم دارو داد  رنگش مثل اول نشد هنوز پیداس و ...

مرسی عزیزم من پیش متخصص رفتم امیدوارم جلوی سفید شدنشو بگیره و بهتر بشه

امیدوارم شماهم بهبودی کامل پوستتون بدست بیارید❤️

⁦→⁠_⁠→⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم من پیش متخصص رفتم امیدوارم جلوی سفید شدنشو بگیره و بهتر بشه امیدوارم شماهم بهبودی کامل پ ...

هیچوقت کامل خوب نمیشه گلم 

فقط جلوی پیشرفتشو میگیرن

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
هیچوقت کامل خوب نمیشه گلم  فقط جلوی پیشرفتشو میگیرن

نمیدونم گلم دکتر گفت خوب میشه منم امیدمو از دست نمیدم🥲❤️ان شاالله که خوب بشه 🚶🏻‍♀️هرچی خدا بخواد

⁦→⁠_⁠→⁩

نمیدونم گلم دکتر گفت خوب میشه منم امیدمو از دست نمیدم🥲❤️ان شاالله که خوب بشه 🚶🏻‍♀️هرچی خدا بخواد

خوب میشی گیانکم 

ب من گفت از استرس و غصه هست بهم داروی گرمی داد و عدق رازیانه بزنم هرشب

خوب میشی گیانکم  ب من گفت از استرس و غصه هست بهم داروی گرمی داد و عدق رازیانه بزنم هرشب

قزای تو دلم 

عه جالبع به منم گفت استرس و اضطراب کاهش سیستم ایمنی و یه دارو ک از ارایشی بهداشتیا خریده بودم🤦🏻‍♀️

مرسی که اومدی 🫂❤️

⁦→⁠_⁠→⁩

قزای تو دلم  عه جالبع به منم گفت استرس و اضطراب کاهش سیستم ایمنی و یه دارو ک از ارایشی بهداشتی ...

انشالله عزیزم خوب میشی

نصف درمان اعتماد ب داروو پزشکه ولی خب همینکه جلوی پیشرفتشم میگیرن خوبه

برات دعامیکنم عزیزم

انشالله عزیزم خوب میشی نصف درمان اعتماد ب داروو پزشکه ولی خب همینکه جلوی پیشرفتشم میگیرن خوبه

فداتبشم انشالله قربون قلب مهربونت 

غصه ازت دور نیکو جانم 

⁦→⁠_⁠→⁩

عزیز دلی که تو🥺❤️اخ چه خوب ک بودی امشب بین این نگرانی مرسی

خواهش میکنم گلم‌نگرانش نباش من الان نگاش کردم تا حالا دقت نکرده بودم

دیدم توی شب پیدانیست ولی اونروز دخترخالم خونم بود بهش گفتم قبلا اینطوری بودم گفت پیداس توی روز

اما شب الان نگاش کردم دیده نمیشه

خواهش میکنم گلم‌نگرانش نباش من الان نگاش کردم تا حالا دقت نکرده بودم دیدم توی شب پیدانیست ولی اونرو ...

عه خدارو شکر 😍از این بهترم میشع فقط غصه استرس نداشته باش که بتونه ترمیم بشه عزیزم

⁦→⁠_⁠→⁩

منم دقیقا همین مشکل و داشتم حالا اگر سوالی داری من پیش یه  دکتر درمان شدم که آنلاین هم کار می‌کنه ، اگر خواستی شمارشو بگو بفرستم اون موقع ویزیت آنلاینش رایگان بود شاید الآنم باشه ، خیلی خوب بود خدایی

منم دقیقا همین مشکل و داشتم حالا اگر سوالی داری من پیش یه  دکتر درمان شدم که آنلاین هم کار می‌ک ...

سلام عزیزم جدی میگید😍این دکتر کدوم شهرن

مجازی که رحم ندارن اکثرا تبلیغه شماره هایی که میدن

اگع امکانش هست اون شماره رو یا برای خودم یا اینجا بزارید 🥲💜💝

⁦→⁠_⁠→⁩