2777
2789
عنوان

صاحب خونه 😔

213 بازدید | 9 پست

صاحب خونه کرایه رو بالا برد 😔۲۵۰ میلیون ماهی ۱۵۰۰میلیون 

شوهرم باهاشون صحبت کرده گفت اگه راضی میشین من ۲۵۰ بهتون میدم با ماهی ۵۰۰هزار گفتن بهتون خبر میدیم .

منم ۳ روز قبل آی یو آی کردم 

امروز صاحب خونه بدون خبر مستاجر آورد ببینه بدون اینکه بهمون خبر بده 

🥺🥺انقدر گریه کردم .خونه ام بهم ریخته بود 😭خیلی بد بود 

شوهرم رنگ زد گفت خانم من مریضه .نباید قبلش خبر میدادین .

بعدشم من سر تاریخ تخلیه میکنم پول رهن و میخوام اونم نمیدونم میخواست چی بگه شوهرم گفت ببین آقای فلانی کلا خانمم از این منطقه خوشش نیومده ما میخوایم تخلیه کنیم 😊درصورتی خونه نزدیک محل کار شوهرمه .ولی شوهرم دید من گریه میکنم گفت رایگانم بدن اینجا نمیشینیم و تخلیه میکنم 

ولی واقعا صاحب خونه ها خیلی خیلی نمیدونم چی بگم 😔😭

لطفا اگه صاحب خونه هستین و مستاجر دارین یکم هواشونو داشته باشین گناه دارن 😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای الهی 

چقدر سخته عزیزم 

خدا خودش کمک تون کنه 

یا ارحم الراحمین 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

به ضررتون پاشین چون همه جا گرونه بعد اسباب کشی و حمل و نقلم کلی مکافات داره و هزینه داره

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
اونام دستشون گیره 😔

عرفشو بالا ببرن ته یک سال ۱۵۰ میلیون بالا ببرن که 

بنا به گردششون کرایه رو بالا میبرن واقعا خدا رو خوش نمیاد 

واقعا از ته دل گریه کردم و ناراحت شدم بعدش صدقه رو راه پله چرخوندم گفتم بالا ازشون دور باشه تو این روز میلاد امام رضا 

وای الهی  چقدر سخته عزیزم  خدا خودش کمک تون کنه  یا ارحم الراحمین

انشالله عزیزم .گفته بود بهمون خبر میدن که ندادن ماهم فکر کردیم قبول کردن دوهفته قبل خونه دیده بودیم آسانسور هم داشت رهن کامل ۲۶۰ میلیون ایشون که خبر نداد شوهرم زنگ زد به اون آقاهه گفت میخواین خونه رو بدین واسه ما همون خونه قبلی رو احتمالا تمدید کنیم .امشب زنگ زد ببینه هنوز خونه رو داره که گفت نه داده مستاجر 😔

داریم ما آنقدر داشتیم دخترش بهمون فحش میده هرچی از دهنش در میاد میگه انگار نه انگار ما صاحب خونه شونیم..اوت روز چهار ظهر روز تعطیل محترمانه گفتیم لطفاً یک ساعت دیگه بزنید خوابیدیم فحش داد هم راه پله ها اومد داد زد فحش داد 😑

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣
داریم ما آنقدر داشتیم دخترش بهمون فحش میده هرچی از دهنش در میاد میگه انگار نه انگار ما صاحب خونه شون ...

درسته حرفتون .بعضی از مستاجرا هم واقعا یکم مراعات نمیکنن 

ولی ما رفت و آمد زیادی نداریم مامانم اینا یک شهر دیگه هستن طرف شوهرم هم یکم سنشون بالایه چون خونمون راه پله داره و آسانسور نداره خونمون تو این یک سالی که اینجا هستیم فقط عید اومدن