2777
2789
عنوان

قد و وزن دختر دو سال و نیم

121 بازدید | 11 پست

سلام دوستان دختر من وقتی بدنیا آمد ۲۹۰۰ بود الان که دقیقا دو سال و پنج ماهش ۱۲ کیلو و ۹۱ قدش‌...خیلی کم غذا میخوره مثلا صبحانه یه تخم مرغ با کمی گردو و نون ‌‌‌‌‌...ناهار یه تیکه ماهی اندازه کف دست با دو سه قاشق کوچیک خودش برنج و میان وعده هم مغز میخوره و شام هم ۵_۶ تیکه گوشت یا مرغ کبابی با نون ... نمی‌دونم وسواس شدم یا نه‌...لطفا شما مقدار غذای بچه هاتون رو میگید و اینکه آیا وزن دختر من نرمال ؟

خدایا شکرت 

ماشالله غذا خوب میخوره.  فعلا شاید فعالیتش بیشتره 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دغدغت نباشه که زیاد چاق شه خوبه همینکه سالمه خوبه، واللا این غذاهایی که گفتی عالیه هم مقویه هم برا بچه ی تو اون سن و سال مقدار خوبه، واللا پسر من پنج سالشه این همه نمیخوره، مهم اینه بخوره و سرشار از ویتامین باشه و سالم باشه و بنیش خوب باشه بفکر چاق شدنش نباش

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
سالم باشه الهی نوش جونش عافیت باشه از نظر تغذیه اوکیه شکرخدا فقط میوه تونستی بهش بده و اینکه حساس ...

میوه ای میگیرم هرروز بهش میدم آره عزیزم میوه رو جا انداختم روزانه کمی میخوره ... ممنون گلم آره درسته شدیداً وسواس شدم ...رو خوابش خوراکش ...هر روز براش کتاب میخونم میبرمش پارک و ...اما شبها که میخوابه میفتم به فکر که نکنه یه چیزی کمه 

خدایا شکرت 
دغدغت نباشه که زیاد چاق شه خوبه همینکه سالمه خوبه، واللا این غذاهایی که گفتی عالیه هم مقویه هم برا ب ...

ممنون عزیزممممم اینطور که میگید حس میکنم همه چی عادیه الهی شکر و کمی مشکل از خودمه... نمی‌دونید با حرفاتون چقدر آروم میشم حس میکنم نیاز دارم برم مشاوره چون دایما تو خودم نگرانم با اینکه همه چی نرمال ...

خدایا شکرت 
ممنون عزیزممممم اینطور که میگید حس میکنم همه چی عادیه الهی شکر و کمی مشکل از خودمه... نمی‌دونید با ح ...

می فهمم منم همیشه نگرانم حساسم همیشه دنبال پسرمم یه لقمه بخوره و مریض نشه و ....مامانا همینن، ولی اینو بهت بگم که بچت با این چیزایی که گفتی واقعا خوبه خوردنش و کامله خوراکش نگرانش نباش بنیش خوب میشه حتما جنب و جوشش زیاده برا همون وگرنه که خوبه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ممنون عزیزم ...خوابش هم دقیقا ۱۲ساعت ۸ شب تا ۸ صبح  واقعا بنظرتون کافیه ؟؟

عزیزم بله خوبه پسر من از یسال تا حالا ۱۲ کیلو بود الان ۱۰ و نیم شده ۲۱ ماهشه دکتر گفت ممکنه ۳ ساله باشه بچه ۱۲ کیلو باشه اگه شما میدونی مشکلی نداره و غذا میخوره طبیعیه ولی پسر من از صبح بگو ۴ سی سی شیر بخوره تا شب چیری نمیخوره دکتر دارو سانستول داده یکم اشتها آورده ولی چاق نمیشه.  خداروشکر خوابش هم خوبه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

سلام عزیزم شما پروتز سینه انجام دادین.بعد زایمان و شیردهی مشکلی نداشتین؟

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...