2777
2789

اول بگم که ما وضعیت مالیمون متوسط رو به بالاست و اینکه داداش بزرگم در زمان کودکی بعد از تولد تشنج کرده پاهاش اسیب دیدن و تو راه رفتن کمی لنگ میزنه که اونم با کاردرمانی خیلی کمترش کردیم بهخاطر مشکلش هر جا خواستگاری میرفتیم جواب منفی بود و مجبور شدیم بریم خواستگاری سطح پایین تر از خودمون و اینم بگم دختری که رفتیم خاستگاری خودش هم مشکل رشد قد داشت( و مشکل رحمش که به ما نگفته بود)

تو شب خاستگاری شرط کردیم که از پسرمون حمایت میکنیم و تو خرید جهزیه هم کمک میکنیم

از همون موقع پدرم شروع به ساخت زمین برای برادرم کرد و دار و ندارشو داد برا همون کار (شامل چند مغازه با زیرزمین تا طبقه سوم و خونه ) 

بعد از مدتی که شروع کردیم برای خرید جهیزیه فهمیدیم که ایشون جهزیه تجملی دوست دارن 

و خب ما هم میخواستیم جهزیه اش رو مثل خواهرم که جهزیه ساده داره بدیم و ایشون ناراضی هستند 

مثلا ما مثل همون یخچالی که برای خواهرم گرفتیم برای ایشون خریدیم و ایشون با برادرم دعوا کردند که چرا اینو گرفتند (اینم بگم که دل پدرم شکست چون واقعاً با شوق و ذوق براش گرفته بودیم) ما هیچی نگفتیم ایشونو بردیم فروشگاه  لوازم خانگی تا هر یخچالی دوست داره برداره و ایشون یه یخچال گرون برداشتند و پدرم حساب کرد 

باز چند ماه پیش همون یخچالو بردن عوض کردن با یه ساید بای ساید تو دوسال سه تا یخچال عوض کردن 

برای ایشون تمامی ظروف معدن و چینی و ملامین و ... خریده بودیم و باز ایشون چندین سرویس دیگه اقساطی خریدن و چون برادرم نداشت اونم ما دادیم و باز هیچی نگفتیم (برادرم سرکار میره و صاحبکارش حقوقش دست ایشون هست و پدرم پولی تو بانک گذاشته که سودش میره به حساب ایشون و هیچوقت برادرم پول نداره و حتی برای رستوران رفتنشون و پول لباس زنداداش هم ما میدیم )

الان مشکل اینجاست که میخوایم یراشون عروسی بگیریم و ایشون قصد دارن عروسی تجملی بگیرن که خب واقعاً پول میخواد 

و برای سرویس خواب هم دست رو چیزای گرون میگذارن 

اگر که با خودمون ببریمش خرید دست رو چیزای گرون میگذاره و اگر نبریمش  هم با داداشم دعوا میکنن

ابنم بگم که ایشون تمکین نمیکنن برادرمو چون خودشون نمیان خونه ما که بمونن و برادرم هم نمیگذاره بره خونشون

پدر و مادرم واقعاً دارن دیوونه میشن لطفاً راهکار بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی که از حد بگذرد 

دیگه کبوتر باکبوتر بوده این ازدواج چرا توقع ایجاد کردین 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان این جورریه بعدا چی بشه کلا بهم بزنین درضمن سرویس خواب و اشپزخونه وظیفه اوناس خودش بخره

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
واقعاً گیچ شدیم  ما تمام این مدت احترامشو کامل حفظ کردیم نمیدونم چرا اینطوری شده

باهاش برخورد کنین اخه یعنی چی هنوز عردسی نکردن سه تا یخچال عوض کرده

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

هعی منی که خونه مادر شوهرم زندگی میکنم

شوهرم تو کار ساخت سازه خونه دوبلکس میسازه میفروشه و.....

بعد من توی خونه مادر شوهرم زنرگی میکنم جهیزیه هم نداشتم پدرم باز نشسته هست میتونس واسم بهترین جهیزیه رو بگیره و همسرم بهترین خونه اما نشد عروسی کردیم . پر تحملاتی بود بعدش رفتیم کیش. مشهد خیلی خوش گذشت اما خونه مادر شوهرم زندگی میگنم

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️