2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین تخصصیارو بخون منم یازدهمم درگیر حاشیه نشو اگه برگشت ماعم مثل همه فعلا کسی قطعی نگفته ولی من فک ...

به نظر منم برنمیگرده چون یه سال اینطور بوده یه مدت میزارن همینطور آزمایشی باشه تا ببینن بعدش چی میشه

خدا کنه برنگرده،بدبخت میشیم فکر کن باید هم عربی تستی کار کنیم هم تشریحی ،زبان تستی تشریحی ،ادبیاتتت ...

نه اگه برگرده احتمالا نهاییم تاثیرش ول بشه

تو نهایی که یخیل تقلب میشه ولی بازم حاضر نیستم برگرده به روال قبل کی حوصله داره ۳ تا دینی خرکی بخونه

نه اگه برگرده احتمالا نهاییم تاثیرش ول بشه تو نهایی که یخیل تقلب میشه ولی بازم حاضر نیستم برگرده به ...

واقعا،برای ما که سال دیگه هم هستیم خوبه چون هم به نمونه قبلاً دادن هم فقط یه عمومی داریم ای کاش همه ی کائنات دست به دست هم بده من سال اول قبول شم و راحت شم،واقعا از درس خوندن و استرس کنکور دیوانه شدم 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نمیدونم دقیق یه هفته قبل یا یه هفته بعد کنکور تیر امسال شیوه ی برگزاری کنکور سال آینده رو اعلام میکنن.

من اینم از مراقب حوزه نهاییمون شنیدم که میگف:ترمیم معدل شهریور و دی انجام میشه،معدل۴۰درصد قطعی کنکوره،کنکور دوبار در سال انجام میشه یکی دی و یکی تیر ماه و کنکور فقط شامل دروس تخصصیه و دروس عمومی حذف شدن.

اونم از فککنم اداره آموزش پرورش استان شنیده بود.

منم در همین حد اطلاع دارم.

این یک تیکر بارداری نیست❌            تو همه در این هیاهو که امید زندگی نیست؛به غیرآرزوها.و به راه آرزوها همه عمر جستجو ها🌱✨