2777
2789
عنوان

حرکت زیاد پسرم😁

279 بازدید | 27 پست

صبح ساعت های هفت بود جوری لگد میزد از خواب بیدارم کرد تا ساعت های ده یازده باز یکم کمتر شد از یک تا سه باز شروع کردن لگد زدن که منم روی شکمم رو فشار میدادم و هرکجا که دست میزدم همونجا لگد میزد😍🥺  

الآنم که فک کنم داره اون تو می‌رقصه فداش بشم🥺♥️

این حرکات زیاد که خطرناک نیست؟

بعد بعضی روزا خیلی کم حرکت می‌کنه🥺

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

الهیییی🥺😻

خب داره میرقصه دیگه کجاش غیر طبیعیه💔😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الهیییی🥺😻 خب داره میرقصه دیگه کجاش غیر طبیعیه💔😂

میگم نکنه یه مشکلی هست که زیاد تکون میخوره 😂🤦🏼‍♀️

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
نه آبمیوه بخور به پهلو چپ دراربکش تکون میخوره

دارم میگم پهلو هام رو سوراخ کرده از بس لگد میزنه وای به حال اون موقع که ابیموه بخورم و به پهلو چپ دراز بکشم😂🤦🏼‍♀️

منظورم اون روزایی که حس میکنی حرکت نمیکنه

اون روزا هرکاری بکنم تکون نمیخوره مثلا دیروز چند ساعت اصلأ تکون نخورد 

ولی امروز فک کنم کلا یه ساعت بدون حرکت بوده

ینی میشه منم یه روز این حسو تجربه کنم

اره عزیزم از خدا می‌خوام که هرچه زودتر تجربه کنی 

منم تا هشت ماه پیش همین رو میگفتم....🙃

وای عشقمممم قربونش برم 🥺😍😍😍..از چن ماهگی حرکت نی نی حس میشه؟بیتابم برا اون لحظه🥰🤰

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
وای عشقمممم قربونش برم 🥺😍😍😍..از چن ماهگی حرکت نی نی حس میشه؟بیتابم برا اون لحظه🥰🤰

خیلی دیر ۲۴هفتم بود فک کنم😐

خیلی دیر ۲۴هفتم بود فک کنم😐

😍

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍