2777
2789

حالش خیلی بده حیوون خونگی خواهرمه پرنده‌س

وسط امتحاناته اگه بمیره خواهرم خیلی ناراحت میشه لطفا براش دعا کنید یا هرچقدر میتونین صلوات بفرستین😢😢💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ پرنده ایه کدوم شهرین ببر دامپزشک متخصص پرندگان با دعا چیزی نمیشه 

مشهد 

بردیمش 

گفتن دارو هاشو بخوره بعد 1 ماه دوباره بیارینش حالش خوب نیس میگم به ماه نمیرسه💔💔

میناس

مشهد  بردیمش  گفتن دارو هاشو بخوره بعد 1 ماه دوباره بیارینش حالش خوب نیس میگم به ماه نمی ...

یااا خدا مینا خطری مشکل کبدی داره شاید غذا چ برندیه کدوم دامپزشک بردی ببر پیش دکتر بهروزی نصب یه اینستایی تلگرامی چیزی بده بهت بگم اینجا دیوونه میکنه ادمو یه پیام بخونی

شهرتو بگو دامپزشک باشه معرفی کنم ببریش دست رو دست گذاشتن و دعا ک کاری نمیکنه

دامپزشک زیاد بردیمش

خیلی مریض میشه اصلا 

4 سالشه از یه سالگی همش مریضه اما خیلی شیرینه حیفه واقعا💔تو این 4 سال هم خیلی خیلی مراقبش بودیم همش آزاد میکردیمش غذاهای درجه یک و گرون ولی...

یااا خدا مینا خطری مشکل کبدی داره شاید غذا چ برندیه کدوم دامپزشک بردی ببر پیش دکتر بهروزی نصب یه این ...

آره فک کنم مشکل کبدی داره😢💔

غذاش رو نمیدونم 

اینستا هم ندارم اینجا درخواست دوستی بدم خصوصی میگی؟

دامپزشک زیاد بردیمش خیلی مریض میشه اصلا  4 سالشه از یه سالگی همش مریضه اما خیلی شیرینه حیفه و ...

برند غذارو بگو ببینم ب چی میگی درجه یک و گرو ن فقط برند پادوان . ورسلاگا ‌. کیکی  درستو حسابین و خارجی ایرانی ب پرنده بدین زجرش میدین فقط

غذای سفره و خونگی برای میناها سمه نمک فل فل ادیوه دارن اصلا نباید داد فقط میوه و سبزی مجاز و غذای مخصوصش

الکی مریض نمیشن ک میناها کبدشون ب آهن و چربی حساسه 

آره فک کنم مشکل کبدی داره😢💔 غذاش رو نمیدونم  اینستا هم ندارم اینجا درخواست دوستی بدم خصوصی ...

بده تلگرام اگ داری بده سریع تر عکسارو بفرستم نگران نباش دخترم خودم پرنده دارم خیلی نگران پرنده هام

بده تلگرام اگ داری بده سریع تر عکسارو بفرستم نگران نباش دخترم خودم پرنده دارم خیلی نگران پرنده هام

ببین من با این سایت سمی بلد نیستم کار کنم تاریخمو ببینی متوجه میشی تازه عضو شدم واتساپ تل یا اینستا بفرست بهت دکتر معرفی کنم سریع ببریش

خدایا خودت ظهور کن    

الان مثلا  این یعنی چی خدایا ظهور کن فقط خواستی مسخره کنی چقد تو بی مزه ای  و بی فکر خواستی اعلام حضور کنی خیلی چیز عجیبیه کسی نگران یه موجود زنده باشه 

چرا شماها یاد نمیگیرین وقتی نمیتونین کمکی کنید اظهار نظر نکنید 

برند غذارو بگو ببینم ب چی میگی درجه یک و گرو ن فقط برند پادوان . ورسلاگا ‌. کیکی  درستو حسابین ...

ما اینو 3 ماهه خريديمیش انگار طرف بهش نون و اینا داده 

ما کاملا رژیم غذاییشو درست کردیم بردیمش دکتر ولی ازهمون اول کبدش مشکل داشت 

ما اینو 3 ماهه خريديمیش انگار طرف بهش نون و اینا داده  ما کاملا رژیم غذاییشو درست کردیم بردیمش ...

خیلی عجیبی گفتی ۴ سالشه از یکسالگی مریضه اول بعد الان میگی ن سه ماهه گرفتم

من قصدم کمک ب اون پرندس چون جونم واسه پرنده ها درمیره  دست خودم نیس اسم پرنده بیمار میشنوم خیلی ناراحت میشم میخواستم کمک کنم بازخواست کردن ک نیست حرفو عوض میکنید