2777
2789
عنوان

سایت محصولات بهداشتی معتبر

202 بازدید | 20 پست

سلام 

دوستان میخوام نوتروژینارو بگیرم داخل شهرمون ندارن اینترنتی هم میترسم بخرم چون فیکش زیاد شده

دیجی کالاهم نظرات رو خوندم بعضیاشون میگن فیکه

چه سایتی بنظرتون معتبره ومحصول فیک نمیفروشن؟

شاواز محصولات نوتروژینا رو اف زده 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمعنی معتبره؟؟؟ عکس ته ته رو پروفت دیدم ذوق مرگ شدم😭😂

😁😁😁❤

از جفتش خرید کردم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
مرسی مطعنی فیک نیستن محصولاتش؟

من ازش هفته پیش سریتا گرفتم اصل بود

اتفاقا دیروز بلاگره داشت همین نوتروژینا رو تو شاواز تبلیغ می‌کرد 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
از شاواز نخر  دو سه هفته طول می کشه بفرستن  الان من دو هفتس خرید کردم هنوز ارسال هم نکرد ...

ن بابا ب یک هفته نرسید ارسال کردن 

شاید تهران شهرستان فرق کنه نمیدونم

من از خانومی هم زیاد خرید میکنم

ببین مقایسه کن خودت جنسی ک میخوای رو

سایت خانومی

سایت روبان

سایت شاواز 

سایت الانزا