2777
2789
عنوان

امروز امام رضا باید بهمون عیدی بده

154 بازدید | 16 پست

یا امام رضا شما که اینقدر رئوف و مهربونی ،شماروقسم میدم به جان جوادت مشکلمون رو‌حل کن،کاری کن به دل صاحبخونه بیفته خونه رو امسالم بده به خودمون،یا امام رضا حاجت دل همه رو بده،میشه نفری یه صلوات هدیه به امام جواد بفرستید؟

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

اره الان عیدی منم میده ؟ :( 

یه عمره التماسش میکنم یه شفا نمیده

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به امام مهربانی ها ایمان صد در صد دارم

حاجتمو با امام رضا گرفتم

بارداری اولمو و ومود پسر نازمو مدیون همین امام مهربان هستم

شک نکنید بهش

اکر صداش کردین و بهش توسل کردین و به اسم قشنگش به دلتون بیفته شک نکنید که جوابتونو میده..خیلیم زووود حاجت دل میده

من رو هم توی دعاهاتون یاد کنید عزیزان

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

هیچی نمی‌خوام جز سربازی امام زمان براشون مفید باشم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
یا امام رضا به ما گفتن ازت کم نخواهیم. به اسی تا سال دیگه یه خونه بده

وای عزیز دلم ممنونم با دعای قشنگت

من به امام مهربانی ها ایمان صد در صد دارم حاجتمو با امام رضا گرفتم بارداری اولمو و ومود پسر نازمو ...

ممنونم عزیزم.شماهم دعام کن

اره الان عیدی منم میده ؟ :(  یه عمره التماسش میکنم یه شفا نمیده

میده عزیزم‌.امیدوارم خدا و امام رضا شفای کامل بدن بهتون و به هرکی شفا ازش میخواد

یعنی میشه😭این درد داره منو میکشه😭

آره میشه باور کن،یکم انرژی مثبت داشته باش و از عمق وجودت ازش بخواه