2777
2789
عنوان

شب امتحانی ( نهما بیاید ) 💗

156 بازدید | 5 پست

بچه ها چن تا سایت یا مدرس پیشنهاد بدید ک ریاضی نهم رو فصل ب فصل خلاصه توضیح بده 

منظورم خلاصه جوری باشه ک هم مفهومی باشه هم روش کلی رو توضیح بده مرسی :))))

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

کسی نبود ؟؟؟ 🥲

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهمم ولی ریاضیو دادم و از سایت استفاده نکردم که بدرد امتحان بخوره ولی کلاس قلمچی رو رفتم که برا تیز و نمونه خوبه

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️
تو گوگل بزن : ریاضی نهم یک معلم واسه هر فصل نمونه سوالای امتحانی حل میکنه (هر فصل جدا) خیییلی هم خو ...

مرسی‌عزیزم 💗

نهمم ولی ریاضیو دادم و از سایت استفاده نکردم که بدرد امتحان بخوره ولی کلاس قلمچی رو رفتم که برا تیز ...

اخه من سر کلاس هیچی یاد نگرفتم مجبورم تا امتحان با سایت بخونم فرا درسم یه دوره کامل گرفتم ولی یه جوری توضیح میده