الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا، من خیلی اذیت شدم تو این بارداری از پارسال آبان که فهمیدم باردارم تا الان احساس میکنم چندسال گ ...
منم ... اخه من دختربزرگم کلاس اول بود.. دو ماه انلاین بودن با یه معلم سختگیر.. دخترمم حساس پوستمو میکند تا بره مدرسه.. یعنی بساطی داشتیم.. خودمم توان نداشتم کم خونی دارم... به جنین خونرسانی ضعیف بود آسپرین میخوردم استرس داشتم .. واای که هلاک شدم
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
من 40 هفته و 2 روز زایمان کردم اینقدر گفتم الان دردم میگیره الان زایمان میکنم آخرم بستری شدم آمپول زدم بعد زایمان کردم زیاد پیاده روی کن پله بالاو پایین کن ورزش کن خیلی تاثیر داره من هر ی ساعت ی 4 5 تا حرکت بود 10 تا 15 تا میرفتم اگه باشگاه هم بری خیلی خوبه