2777
2789
عنوان

میترسم زایمان نکنم چرا انقدر دیر میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 51 پست
سلامت باشید عزیزم.. بیمارستان چمران.. ولی دکترم گفت اگر اورژانسی شدی بیا محب.. چون چمران هر کس اورژا ...

ایشالا بچتو صحیح و سالم بغل بگیری 

من دیروز رفتم پرونده باز کردم گفت تازه دو هفته دیگه بیا بگم کی زایمان کنی 36 هفته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اولین بچه م رشدش با هفته ش نمیخورد بستری شدم بعد زایمان 

اهان  ان شاءالله این یکی خوب باشه 

رشدش کم بود؟ 

تو سونو معلوم نمیشد!؟

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

دقیقا، من خیلی اذیت شدم تو این بارداری از پارسال آبان که فهمیدم باردارم تا الان احساس میکنم چندسال گ ...

منم ... اخه من دختربزرگم کلاس اول بود.. دو ماه انلاین بودن با یه معلم سختگیر.. دخترمم حساس پوستمو میکند تا بره مدرسه.. یعنی بساطی داشتیم.. خودمم توان نداشتم کم خونی دارم... به جنین خونرسانی ضعیف بود آسپرین میخوردم استرس داشتم .. واای که هلاک شدم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عمم زنگ زده بود میگفت چه زود گذشت حاملیگت گفتم آره برای شما زود گذشت ولی من پدرمو در اومد

اره برای بقیه زود میگذره 😐😤

من 40 هفته و 2 روز زایمان کردم اینقدر گفتم الان دردم میگیره الان زایمان میکنم آخرم بستری شدم آمپول زدم بعد زایمان کردم زیاد پیاده روی کن پله بالاو پایین کن ورزش کن خیلی تاثیر داره من هر ی ساعت ی 4 5 تا حرکت بود 10 تا 15 تا میرفتم اگه باشگاه هم بری خیلی خوبه

منم ... اخه من دختربزرگم کلاس اول بود.. دو ماه انلاین بودن با یه معلم سختگیر.. دخترمم حساس پوستمو می ...

آره بره ما که بچه دیگه ای داریم سختره

من خیلی عذاب کشیدم فقط خدا خدا میکنم این دوهفته ام بگذره خلاص بشم

می گذره عزیزم، ۸ ماه گذشته این هم می گذره، برای حاجت های بچه های نی نی سایت و بقیه هم دعا کن لطفا

ان شاءالله عزیزم 😘

اهان  ان شاءالله این یکی خوب باشه  رشدش کم بود؟  تو سونو معلوم نمیشد!؟

ممنون انشالله هردومون زایمان راحتی داشته باشیم.چرا تو سونو معلوم شد گفتن باید بستری بشی بستری شدم با سرم دردم اومد واییی نگم برات امیدوارم دخترم اذیتم نکنه،😂

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
ایشالا بچتو صحیح و سالم بغل بگیری  من دیروز رفتم پرونده باز کردم گفت تازه دو هفته دیگه بیا بگم ...

همچنین شما ان شاالله

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔