2777
2789
عنوان

شاد بودن

81 بازدید | 9 پست

اگر منتظر روزی کامل و عالی باشیم

هرگز چنین روزی از راه نخواهد رسید

روز عالی را ما می سازیم

از همان لحظه طلوع

تا آخرین دم غروب

پس سعی کنید روزتون رو با شادی شروع کنید بدون هیچ دلیلی

‌‌ •ضَـﮩﮩــ٨ـﮩـﮩـ٨ـﮩـربانِ قـلبمی🫀♥️• ‌‌️💍

میدونی فرق شماباخوشبخت ترین فردفامیل وآشناهاتون چیه؟

🌼اونهابه غیرازخوشبختی وشادی وسلامتی وثروت به چیزدیگه ای فکرنمیکنن...

🌼ولی شمابه کمترازاینهاراضی شدی وبه اونهافکرهم نمیکنی..

🌼محکم وقوی بارهاوبارهابگو:

ثروت وخوشبختی وسلامتی وشادی حق الهی منه🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و روز عالی با پررنگ نکردن به سری مسایل پیش آمده و گذر کردن با صبر پدید می آید چون همه چیز دست ما ن ...

اگه منظورت شرایطه، میتونی شرایط رو هم تغییر بدی

در شادترین روزها پیش آمدهایی خارج از اراده ما نفاق میفته ،نوع نگاه ما و چه جوری برخورد مون می‌تونه ش ...

درسته ولی من خودم به شخصه نمیتونم مدت زیادی تو حالت غصه بمونم خیلی زود حال و هوام رو عوض میکنم و سمت شاد بودن میبرم، کلا از غصه خوردن خوشم نمیاد و سعی میکنم همیشه شاد زندگی کنم

درسته ولی من خودم به شخصه نمیتونم مدت زیادی تو حالت غصه بمونم خیلی زود حال و هوام رو عوض میکنم و سمت ...

بعضی ها هم برعکس ،غصه رو بو میکشند ،بغلش می کنند ،باهاش گریه می کنند و از بخت بدشون می نالن

بعضی ها هم برعکس ،غصه رو بو میکشند ،بغلش می کنند ،باهاش گریه می کنند و از بخت بدون می نالن

همیشه سعی کردم از اینجور ادما دوری کنم،به اینجور ادما میگن آدمای سَمی