2777
2789
عنوان

چججور با شوهر ، نامزد و ....آشتی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 94 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانه سبز یادتونه؟

رضا صباحی یه اصلی داشت اینکه حتی اگه قهر بودیم حرف میزنیم

وقتی حرف میزنی مشکلی که پیش اومده بود یواش یواش حل میشه عادت کنید به حرف زدن بعدش دیگه هرگز قهر طولانی پیش نمیاد...اونم عادت میکنه

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

من بچگونه باهاش حرف میزنم😂🤦‍♀️یا براش غذایی که دوس داره درست میکنم

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
بچگونه حرف زدن که اصلااااا

اره میدونم خیلیا خوششون نمیاد ولی این روش تاثیر میزاره😂

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
پیام  بده‌ بگو‌ بیا‌ دنبالم‌ یه‌ موضوع‌ مهمی‌ پیش‌ اومده‌ باید‌ باهات‌ حرف‌ بزنم‌ و‌ مشورت‌ کنم ...

امتحان کردم خواستم باهاش حرف بزنم ولی اصلا به من توجه نمیکنه انگار من وجود ندارم

من حرف میزنم اون حرف نمیزنه  

شما حرف بزن و محل بی محلیش نذار وقتی یه مدت از رابطتون بگذره این اخلاق قهرکردنش عوض میشه اونم حرف میزنه و قهر نمیمونه

بلند مدت فکر کن...

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
شما حرف بزن و محل بی محلیش نذار وقتی یه مدت از رابطتون بگذره این اخلاق قهرکردن عوض میشه اونم حرف میز ...

آخه فک کن تو با یکی داری حرف میزنی ولی اون اصلا بهت توجه نمیکنه انگار که تنهاست و کسی نیست آدم نمیتونه همینطور ادامه بده که