سلام میگن طرف تو قائم شهر از جوکی هاست یعنی چی ، زدم تو نت یه محله بود که حاشیه نشین بودن . خب این حرف فحش میتونه باشه یا حرف زشت ، اصطلاح و لقب زشت هم به کار میره یا نه فقط اسم محلس .
واین که سمتما اکثریت مواد فروش و پولدارن 😅😅کسی جرات مقابله باهاشون رو نداره
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀 مامان و باباهای مازندرانی خیلی به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
خب اینا دختراشون چه جوری ان ؟ ببخشید اینو میگم پاکن یا هرزه ؟
من نظری در اینمورد نمیدم
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
عزیزم اینطور که من شنیدم یه قومیتی هستن که اصلیشون هندی هستن نمیدونم چقدر درست باشه و اینکه متاسفانه تو شهر به عنوان ناسزا استفاده میشه بیشتر به این برمیگرده که قدیما خیلی بهداشت و رعایت نمیکردن طوری که من یادمه خیلی دیر به دیر حمام میکردن و بچه ها اکثرا پابرهنه تو خیابون دیده میشدن و خیلی پزجمعیت و معمولا چند خانوار تو یه جای کوچیک زندگی میکردن ولی الان بعید میدونم هنوز به اون شکل باشن
عزیزم اینطور که من شنیدم یه قومیتی هستن که اصلیشون هندی هستن نمیدونم چقدر درست باشه و اینکه متاسفانه ...
منم باایشون موافقم تو شهرهای مازندران کلا زیاد هستن پیش ماهم هستن جوکی محله ولی خدایی انسانهای زحمت کش و فعالی هستند اونام خدا آفرید نژادشون هندی هست
استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟
منم باایشون موافقم تو شهرهای مازندران کلا زیاد هستن پیش ماهم هستن جوکی محله ولی خدایی انسانهای زحمت ...
بله همه افریده خدا هستیم ولی خب تعریفاتی شنیدم ازشون ، مثلا اینا برن دادگاه برا کاری ، اخر کاری میکنن که حق باهاشون میشه و .... درسته ؟؟ کسی نمیتونه جلوشون در بیاد ؟
بله همه افریده خدا هستیم ولی خب تعریفاتی شنیدم ازشون ، مثلا اینا برن دادگاه برا کاری ، اخر کاری میکن ...
ن بابا انقدا هم ک بزرگشون کردن نیستن بیچاره همه نیسان دارن میوه میفروشن یا ضایعاتی
استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟