2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینکارو نکن عزیزم 😓 قدر زندگیتو بدون

۲۹ سالمه 

تحمل این همه درد از ۱۹ سالگی برام زیاده بخدا 

ی کاری کردن و ی کاری میکنن همچنان ک له بشم 

شخصیت و غروری برام نمونده 

له شدم  لهههه واقعی 

😭

فقط امروز متوجه شدم بخاطر دخترم ک حضانتش با پدرشع باید زندگی کنم 

چیشده عزیزم؟چرا؟ 

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
فقط امروز متوجه شدم بخاطر دخترم ک حضانتش با پدرشع باید زندگی کنم 

پس تولد چیشد قشنگم؟نبینم غمتو😔😔

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
سر جاشه دلم درد میکنه 😔

دعواتون شده؟

اره  شدید ولی امروز دم غروب حل شد  ی سری مسائل بود ک واسه همیشه حل شد

چیشده عزیزم؟نریز تو.خودت شاید بتونم آرومت کنم