2777
2789
خب آدم عاقل ده تا نمیخوره ،کسی که بخواد خودکشی کنه ده تا یکجا میخوره گفتم ایشالا که زودتر به خواستن ...

متاسفانه جذبش سریعیه با شست و شو هم خیلی مشکل حل نمیشه 

کاش اسی منصرف بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه جذبش سریعیه با شست و شو هم خیلی مشکل حل نمیشه  کاش اسی منصرف بشه

خب پس اسی برو زود رو به قبله شو نامه خداحافظی رو هنوز که زنده ای زودبنویس ازهرکی گله شکایت داری بگو تا بیشتر دلتنگ بشن 

اونم با معده خالی حقم این همه بلا نی  

میدونی قند بیفته بری کما اگه به هوش بیایی اولین قسمتی که آسیب میبینه عصب چشمه 

دعا کن بلند نشی چون بلند بشی قطعا دیگه کوری یه بلا به بلاهات اضافه میشه 

آرومتر که شدی بشین عاقلانه به کارت فکر کن 

کاش فقط دلشون یکم برام تنگ ش  عذلب وجدان بگیرن

بخدا عزیز ترین کست فوقش خیلی زیاد برات غصه بخوره یکساله من خالم فوت شد جون بود من خودم میگفتم منم باهاش مردم بخدا بعد یکسال عروسی رفتیم اون لحظه اصلا یادمم نبود خالم فوت شده بحث بی صفتی نیست هممون یادمورفت چون مجبور بودیم خیلی زود تر از اونی که فکر میکنی فراموش میشی

صب. داشته باش همش درست میشه بهت قول میدم

الان کی خسته نیست آخه؟؟؟؟؟؟؟ بعضیا فقط خودشونو درداشونو میبینن و فکر میکنن بقیه زندگیشون ظاهرا گل و ...

واقعا دیگه هیشکی خوش نیست 

آنقدر بغض قورت دادم و تحمل کردم که تروییدم هاشیماتو شده ولی من اجاره نداره زندگیمو اینجوری تموم کنم 

شاید روزای آینده روزای خوبی باشن 

کاش فقط دلشون یکم برام تنگ ش  عذلب وجدان بگیرن

خب که چی؟؟؟؟،

تو زنده بودن مهم نیستی براشون میخوای بعد مرگت افسردگی بگیرن؟؟؟

بمون و بجنگ و با موفقیتات چشمشونو درآر

یا نه اصلا بجنگ و زندگیتو بساز فقط برای خودت

خودکشی کار ترسوهاست

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜